Busra221 edaaedaa33 banada hber et canım merak ettım göstercek mi bide eşi almıyolar mı hala onada bi bakarsın
hafsahamza edaaedaa33 inş canım yarın hastaneden döndüğünde hastanenin durumu hakkında bilgi verirmisin çok kalabalık mı pandemi değil ama yinede gidemiyorum merak ettim yazarsan çok sevinirim
edaaedaa33 hafsahamza canım doktordn geldm bn acil kısmındaki binada oldugu için bnm doktorn yeri tplsn 10 kişi yoktu kalblk dgldi dktorumu bgendm renklıde gordum ultrasndan ftgrfta oyle verdi cok sakindi yani gtmk isterseniz
Mirammm Busra221 detaylı ultrason pahalı geldi yaptırmak istemedim ters konuşması ve ısrar etmesi hoşuma gitmedi bedava yapsın o zaman çok ısrar ediyorsa
edaaedaa33 Busra221 eşleri malesf içeri odaya almıyolr kuzum ama kablk ortm yk ck sakin gtnk isteyn acil durumu olan yada test yaptrcklr gdeblr onun dısında pek gtmeyıde onermıylr
edaaedaa33 Mirammm bska hastanelerde yada bska yerde yaptrmk istdgnzı soyleseydınz orda yaptrmk sart dgl kmseye senı zorlyamz buna bnce
hafsahamza edaaedaa33 çok sağol canım tera birsey olmadıkça doğuma kadar gitmek istemiyorum ama hastanrnın durumunu öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim :)
Busra221 edaaedaa33 aynen bende 15 gün önce gititğimde almadılar içeri eşimi önceden alıyolardı. Virüs belasından dolayı malesef. Oo iyi renkli vermiş bende bu sefer gittiğimde istiycem renkli. Kaç dk sürüyo toplam muayne benım en fazla 7-8 dk 😤
edaaedaa33 Mirammm özel muayenesi olan biyer baksaydınız yada baska özel hastaneler bn iki hfta önce 500 e yaptrdm ozel muayene ve cok cok ıyı biyerdi yanı o hastanede yaptrmk sart dgl dye dıyorum