Merhaba kızlar sonunda bende 41+0da kızıma kavuştum 19 Nisan günü hafif pembe akıntım olunca doktora haber verdim ama doğum için daha erken olduğunu söyledi o gün içerisinde sürekli ayakta geçirdim burada biri hurmayı sütün içinde kaynatın demişti bende öyle yaptım böğürtlen yaprağı çayı içtim o gerçekten çok iyi geldi akşam tüm işleri bitirip sıcak duşa girdim sabaha 4 gibi hafif sancı ile uyandım nişanımın aslında o zaman geldiğini anladım kasılmalarımı takip ettim 4 5 dk kadar sürüyordu zaten o gün içerisinde doktorumla doğumu konuşacaktık hemen hazırlanıp doktor için yola koyulduk Meryem Ana otunu suya koyup açılmayı bekledik ancak kavanoza koyduğumuz için yeterince açılmadı tıpkı benim rahim gibi neyse doktor muayene etti rahim incecik ama bebek kanalda başını oynatıyordu tam yerleşmemişti 3 cm de açıklık Olunca yatış verildi odaya çıkıp suni sancı aldım ancak sancım yüzde 20leri geçmiyordu açıklıkta gelişme olmuyordu ama o sancı gerçekten çok zordu her sancıda nefesim kesiliyor gibi oluyordu çıkarın diye bağırıyordum artık o derece neyse doktorum geldi ve ona sezeryan olmayı teklif ettim çünkü saatler geçmiş ve Bebek kanala inmemişti hemen hazırlandım ve sezeryan yapıldı ameliyat ekibi ve yenidoğan ekibinden çok memnun kaldım spinal anestezi ile 20 Nisan günü 14. 20de kızıma kavuştum o anlar gerçekten muhteşemdi doğum sonrası ağrılarım oldu ama suniden sonra o çokta acımıyor tabi sonrasını bilemem şimdilik yürüyorum rahatça bol bol yürüdüm sütüm ise galiba yeterli gelmedi bebekte çok inatçı memeyi tutmak istemiyordu zorla tutturuyorduk doğru düzgün emmediği için sürekli uyku halindeydi bizde sarılıktan korktuk mama verdik şırınga ile mamayı beğenmedi galiba mamadan sonra kustu 1 saat önce küveze aldılar neden emmiyor diye bakmak için inşallah birşey çıkmaz ve kızıma kavuşurum Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin benim doğum hikayem bu şekildeydi biraz karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın uyku sersemliği var bebek bekleyenlere Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah varsa sorunuz elimden geldiğince cevaplarım ❣️🙏