beriufuk Sebanur13 ne bilim cevremdekilerin etkisi aman gtmem aman virüs aman bişi olmaz ama artk cok merak ediyorm iyimi bir skntı varmı yokmu nasıl görünüyor dayanamadm artk gidicem dedm😔
Asel21 Sebanur13 ben en son 27+2 günlük iken muayene olmuştum ikiz gebeliğim oğlum 1045′ti kızım ise 945′ti boyu da 35 cm’di. Haftaya salı günü kontrolüm var bakalım ne kadarcık oldu miniklerim
Sebanur13 hilal_yener Canım günden kaynaklanabiliyor .Babamız uzun ve iri bende zayıf değilim 😄😄Maşallah
Asel21 Sebanur13 çok güzel bir duygu iki duyguyu birden tatacağm nasip olursa. Sağımdan solumdan tekmelerine doyamıyorum gözümü karnmdan alamıyorum
mysweetbaby Ben 20. Haftamda gittiğimde 350 gram çıktı :) şimdi haftaya detaylım var bakalım görücez ne kadar olmuş :) (22 haftalık olacak) erkek kız fark yapıyor mu acaba ağırlıklar? Benimki erkek
Sebanur13 hilal_yener aynen canım 😄😄babamız 1.85 boyunda normal uzun olması .Bende 80 kılıyım Maşallah
mysweetbaby Sebanur13 son 1 aydır düzgün yemeye başladım bulantılardan dolayı birşey yiyemiyordum. Düşük mü ağırlığı? Doktor birşey demedi ama :/ bulantılardan sonra kendim de çok hızlı kilo almaya başladım bir anda.
Sebanur13 mysweetbaby Çok zor yaa .Yumurta yoğurt süt muz çok tuketıyorum ben.Doktorum iyi beslenıyorsun dedı .sende uygulayabilirsin canım
Merbe61 Sebanur13 bencede cok yüksek maşallah dıyelım doktor bosey demedıyse ama sen yinede sekerıne baktır mutlaka o hafta ucun iri bir bebek benım bebegım 26+2 daha 900gram haftasıyla tamamen uyumlu suan
Caglaaa14 Sebanur13 masallah ben 22 hafta da gitmiştim 500 gr demişti doktora şimdi 25 haftalığım ne kadar oldu ben de çok merak ediyorum 🥰