Dorukfatma Fsm tıp merkezi madenler deki kadın Doğum polikliniğine gittim fiyat sordum 310 tl fiyat bence gayet iyi yaptırmak isteyenlere bir fiyat fikri olsun istedim
isilbeyaz Dorukfatma peki yaptrdn mı canm bnde dün aradm aynı fiyatı verdi ama memnun kalan varmı bilmediğim için randevu oluşturmadm
Dorukfatma isilbeyaz daha yaptırmadım 15 haftalığım 2 liyi yaptırmadım ben detaylıyı yaptırırım diye düşündüm ama doktordan memnun kaldım çok ilgili anlatıyor tek tek sevdim doktoru orada yaptıracağım büyük ihtimalle
Dorukfatma isilbeyaz daha yaptırmadım 15 haftalığım 2 liyi yaptırmadım ben detaylıyı yaptırırım diye düşündüm ama doktordan memnun kaldım çok ilgili anlatıyor tek tek sevdim doktoru orada yaptıracağım büyük ihtimalle
Asn Dorukfatma ben de ikiliyi yaptrmadım ama dörtlü için gitsem diye arastırıyrm bir dörtlü test fiyatı ayrıntılı ultrason kadar ultrason yeterli mi ki acaba
Dorukfatma Asn 4 lü 192 tl dedi onun yerine bende detaylı ultrasonu yaptırmak daha mantıklı geldi ama bakalım
Gulusuat Asn ben ikiliyi yapdirdim down senderomu yuksek cikdi simdi kan verdim genetik tarama icin 1 az pahali 1 islem ama olsun yeterki bebeyin iyi oldugunu biliyim Ama yinede korkuyorum endise icindeyim cok zor bulduk tup bebekle oldu napicaz bilmiyorum😔
Asn bazı yerlerde de şunu gördüm sadece kan testi fiyatını söylüyolar kontrol dahil mi diye özellikle sorunca 400-500 lira fiyat cıkarıyolar