Mucize34 Bı kaç gün öncesine kadar daha hareketliydi bugün neredeyse hissetmedim gibi yarım saat öncesinde sadece 1 tekme attı o kadar kimildamiyor bile bu durumdan endiselenmelimiyim 😔 bı kaç gün önce daha çok hareketi vardi
Crn123 Mucize34 bende aynı böyleyim 35+5 bugün 3 gündür hareketleri öyle bi azaldı ki eski kıpırdak cocuk gitti gibi cok korktum ama yeri daraldıgı icin normal olabilcegini söyledi herkes doktor kontrlüm var bugün bakalım doktoruma sorcam
Sslnry77 Mucize34 içini rahat tut yeri daraldığı içindir. Elinle hafif bastığında falan tepki vermiyor mu ? Birde artık büyüdükleri için hareketleri tekme gibi olmuyor kayıyor toplanıyor benimde hep öyle
Sinem67 Mucize34 gece uyurken belki hareketidir ben rüya görüyrm sanyrum snra Bi kalktım karnım dalgalanıyor. Bnde oynamıyor sanıyordum. Nasıl uyursam artık alıstım hareketlerine☺️
dfnomr Mucize34 bende 35+4 um canim benimki de azaltti hareketlerini normalde canimi da acitiyordu simdi daha sakin arada oynuyor oynayinca korkmuyorum nst ye girince oynuyor hareketli diyor doktor o yuzden stres yapma stres yapinca kafama takinca hic hissetmiyorum oynadigini
Mucize34 Crn123 benimde kontrolüm yarin. İnsan kimildamasina alışınca korkuyor bişey olucak diye. Sabahtan beri çocuğu dinliyorum resmen hiç keyfi yokk gibi . Cooookkk hafiff kayiyo gibi hissediyorum içimde oda varla yok arasında bişey net hissetmiyorum
poyrazsmom_ Crn123 canım doktora gittikten sonra bizide bilgilendirir misin bende metak ediyorum kontrolüme de var daha 35+3 üm dediğin gibi 3-4 gündür daha az hareketleri tabi dokununca falan tepki veriyo bide geceleri biraz daha hareketli yeri daraldığı için böyle olduğunu düşünüyorum
Mucize34 Sslnry77 elimlede tepki vermiyor benim çocuk zaten çok tepki veren bı çocuk değil normalde de tekme atmaz aşırı hareketli değil ama 35 haftanın basinda baya iyiydi resmen ordan.oraya kayıyordu bugün bı tepkisiz baya
Mucize34 poyrazsmom_ benim 35 haftanın basinda resmen kaydığını hissediyordum içimde ne olduysa bugün sabahtan beri kaysin diye uğraşıyorum içimde ama tık yok . Bugüne özel öyle sadece dün ve ondan önceki günler iyiydi. İnsan üzülüyor böyle oluncada sanki bişey olmuş gibi
poyrazsmom_ Mucize34 canım içini ferah tut Rabbim korusun yerleri daralıyor artık bizler nasıl hazırlanıyosak doğuma bebişlerimizde hazırlanıyor az kaldı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah💙
Mucize34 poyrazsmom_ hayırlısıyla inşallah . Erken doğum riskim var zaten su azalmasından dolayı doktorum belki yarın gün bile verebilir 2 hafta sonrasına falan
Mucize34 Sinem67 sağı solu belli olmuyor işte çocukların bazen çok korkutuyorlar bizleri bu yazıyı yazarken çok minnakta olsa bı pıt etti 😊 istiyoruz ki hep hareketli olsunlar
Mucize34 dfnomr şu an kayıyor içimde öyle mutlu oldum ki sabahtan beri yeni canlandı 😁 ödümü koparacak bu çocuk benim 😁 tekmesi olmuyor kaydığını hissediyorum
Mucize34 Ohh kayıyor içimde şu an 😁😁 çok mutlu oldum yaa 😁😁 ben iyiyim anne der gibi . Yeri çok daraldı ya ondan diyorum benn kendimi korkutmakta istemiyorum
Mucize34 dfnomr evett bir anneyi korkutacak ennkotu şeylerden biride bu zaten allahin izniyle kurtulucazzz 😌😊😊