Elpisphanto Kızlar 14*3 üm 1 haftadır geçmeyen baş ağrılarım var 😭 baş ağrısı için neler yapıyorsunuz nane yağım yok malesef😭
kumsalasel_1034 Elpisphanto geçmiş olsun canım ben de hamileliğim boyunca çok çektim doktorum parol içebilirsin demişti onu için uyku maskesini takıp sessiz odada yatıyordum faydasını çok gördüm dene istersen
Zainep Elpisphanto Az su içmenin de etkisi olduğu söylendi ben de öyle oldum 2 3 litre su ile rahatladı başım düzenli olarak ama
Annisko Elpisphanto bende ilk 3 ayimda inanılmaz baş ağrısı yaşadım uzanıyordum ve anane gibi tülbentle başımı bagliyrodum birde bol su iç canım elma da iyi geliyo ozellikle yesil elma.gecmis olsun canım sağlıkla gelsin minnoş bebisler
Hkmt kumsalasel_1034 son aylarinizdada cektiniz mi acaba bende 33 haftaligim hala agrilarim var insan artik korkuyor 😔
kumsalasel_1034 Hkmt ilk aylarımda da çektim şuan 38 haftalığım ara ara oluyor maalesef uyku düzenim pek yok en büyük sebebi bu baş ağrısının galiba :(
Hkmt kumsalasel_1034 benimde geciyor tekrar geliyor siddetli bir sekilde artik yoruldum son aylarda olmaz deniliyor aslinda bilmiyorum umarim hersey normaldir hormonlardandir 😔