Merveatay Türkan saymaz İlhan City hospital aşırı memnunum . En az 10 dk bebeğimi görüyorum bak annesi gerdan kırıyoruz notu aldım düğüne gidicrz biz bu kızla falan esprileştik . Ağzı bak kulağını gördün mü diye sohpet ede ede aklımda ne soru varsa hem muayene de hem de sonra whatsapptan ulaşıyorum o an olmasa da mutlaka dönüş yapıyor . Bu virüsten önce annemlerle gitmiştim eşim ve annelerimiz öyle sıcak karşıladı ki ben çekindim kalabalığız diye görmek istediler dedim hay hay bakalım şanslı prensese falan dedi şimdi tabi yasak da . Beslenmemden tut ne giyeceğime neyin beni iyi hissettireceğşne kadar. Mesela günde yarım saat yüriceksin demedi. Günde yarım saat yanında biriyle eşinle en önemlisi yürüyün dedi hamileler dalgın olur stresli olur biz beylerden destek bekleriz siz de kendinizi alıştırın ocagı acık unutabilir tepkilernizi ayarlayın dedi 6. Haftaydı bu 25 olduk 10 tane doğursam vazgeçmem Dr umdan . Arzu doruk cok duydum ama pahalı gelmişti iyiki Türkan hocam 90 TL de muayene ücreti