Zeynepecem Kizlar merhaba, 31 haftalik hamileyim su zamana kadar belli bir doktora gttim ancak bir turlu icime sinmiyor. Ozel muaynaneye gidiyrum. Bildiginiz onerebileceginz var mi doktor hastaane. Burada yasamiyorum mecburen dogumu burada yapacagim.
Annisko Zeynepecem özel yasam forum hastanesine himmet özdemir e gidiyorum memnunum canım ben de mersine gelin geldim tavsiye ile gittim alanında iyi bi doktor 25+5haftaligim şükür yolunda herşey
33Busra33 Zeynepecem canım bende mersinde yaşıyorum gebeyim… Doktorum özel akademi hastanesinde ahmet kaan koca bir tek ben değil kuzenimde gebe ona gidiyor biz eşimle çok memnunuz tavsiye ederim..
Gzm33 Zeynepecem merhaba çiğdem şanlıalp özel muaynehanesi vR mükemmel bir dr detaylı zamanı gelince ücretsiz bakıyor yani sadece muayne ödüyorsunuz ultrasonu detaylı arzu dorugun nesinden memnun kalmadınız ? Mesela bende ilk ona gitcektm aşırı kalabalıkmış herkes giidiyormuş denildi bende yakın takip istiyrdk riskliyim o yüzden çiğdem şanlıalpe gidiyorm muayne ücreti 280 tl ayda bir defa ödeniyor
Cansucanm Zeynepecem canim bende mersindeyim şuan 39 haftaya girdim devlette hakan bey var özelde de dilek hanım var su hastanesinde giden arkadaşlarım var ben devlete gidiyorum sigortam olmadığı için
Zeytininannesi Ben şehir hastanesine gidiyordum şu koronadan sonra randevularım iptal edildi😕 bizim daha baya var yolu yarıladık 21 haftalığız 2 seferdir medikal parka gidiyorum doktor Nesrin Ceylan hanıma çok güzel ilgileniyor çok memnunum
Merveatay Zeytininannesi detaylı ultrason yaptırdınız mi bir de Medical Park ta önereceğiniz iyi dahiliye doktoru var mı
Zeytininannesi Merveatay Merveatay detaylı ultrasonum bugün şehir hastenesinde onu iptal etmemişler😁medikal parkta sadece kadın doğum hakkında bilgim var
ozgeaa Tarsus ta oturuyorum Mersin e geliyorum doktorumun özel kliniği var. Sezin Saygı Özyurt ilgi alaka mükemmel muayene ücreti 250 tl
Merveatay ozgeaa detaylı ultrason yapıyor mu kendisi.bir de detaylı ultrason 260 TL ya sadece onu mu alıyor yoksa bı de muayene ücreti alıyor mu
Merveatay Zeytininannesi ne zaman gidiceksin detaylı ultrasona. Şu anda tıp fajuktesinde ve iki tane perinatoloji uzmaninda cihaz var diğer hastanelerde yok. Kime gitmeyi düşünüyorsunuz
Zeynepecem Canim bende ozel klinige gidiyorum arzu doruk oyle alternatif var mi diye merak ettim. Detayli ultrasonda adanaya gtmistim prof. Ebru tarim
calimerotuuba Zeynepecem merhaba Arzu Doruk a dair içinize sinmeyen şeyler nedir paylaşabilir misiniz sakınca görmezseniz 🙏🏻
Zeytininannesi Merveatay ben bundan iki ay önce randevu almıştım şehir hastanesi ultrason bölümüne gittim Çarşamba günü 10 dakika sürmedi bile kendi doktorumu da göremedim sonucumu daha gösteremedim
ozgeaa Merveatay muayene 250 TL detaylı ultrason için ayrıyeten para almadı canım. Kendisi yaptı her muayenemiz en az 40 dk sürüyor diyebilirim herşeye detaylı bir şekilde bakıyor ve açıklama yapıyor
SeHer1909 M City hospital de Türkan saymaz a gidiyorum cok memnunum. Hiç bir zaman başından savmadı her muayene yirmi dk dan fazla her şeyini görüyorum bebeğimin ilgisi alakası gerçekten cok memnunum. Doğum fiyatları açısından da pahalı bir hastane değil
SeHer1909 Merveatay öyle fotoğrafları var ki 12 . Haftdan beri ayruntılıda o kadar görmedik diyebilirim. Çok tatlı bir kadın instgram bakabilirsiniz canım hocam yani 😇♥️
SeHer1909 Merveatay https://instagram.com/dr.turkansaymazilhan?igshid=1is9fv2v0uw4l kendisinin de üç evladı var ama genç görünüyor .
Merveatay SeHer1909 bı bakayım muayene ücreti filan ne kadat. Bir de detaylı ultrasonu kendisi mi yapiyor
SeHer1909 Merveatay detaylı için başk yere gittim ama cihaz o kadar iyi ki . Muayene 90 TL doğum geçen yıl 2000 di sezaryen arkadasın yaptı bu yıl ne olur bilmiyorum bende