Merhaba anneler anne adaylari benimde pek erken oldu dogum hikayemi yazmak erken olacagini biliyordum ama bu kadar degil 36 haftada normalde dr alacakti benim malesef yuksek tansiyon preklemsi oldugu icin cok fazla beklemicekti ama bu hafta pazar gunu tansiyonum yuksek gitmeye basladi bas agrim istifra olunca gebelik zehirlenmesinden 19 nisan pazar gunu saat 10 da hastaneye gittik kontoroller islemlerim falan derken saat 4 de amaliyata alindim benim 3 dogumum ama yinede cok heyacanli duygusaldim amaliyathaneye girdim belden ignemi vurdular hic bir sekilde duymadim aci hemen yatirdilar ve uyusmaya basladi hic birsey hissetmedim cekistirme harici ilac surmeleri ondan sonrasi yok aci vs ama konusulmari duymak doktorla sohbet etmek guzeldi butun panigim heyacanim gecmisti azda olsa aradan cok gecmesi bir aglama sesiyle gelen minigim cok ufakti aldilar hemen topuk kani ayak izi kilosunu falan tartilar sonra hemen yanima geldi foto falan cekildik sonra usemsin hemen kuveze goturelim dediler dedim kesin kalacak kuvezde dedim doktorumda cocuk doktoru baksin iyi olacak merak etme dedi neyse benim amaliyatim bitti odama aldilar ilaclarim serumlarim takildi bu arada 5 .30 falan o suralarda amaliyattan ciktim saat 10 gibi biseyler icmeye basladim saat 12 de yurumeye kalktim korktugum gibi olmadi hemen dikildim yurudum allaha sukur bu arada kizimida saat 11 gibi yanima getirdiler allaha cok sukur herhangibir problem olmadi ciger gelistiricilerimiz vurulmustu bizim onundq buyuk etkisi oldu sanirim 2250kg 45 cm geldik bugun insallah tqburcu olacagiz bu arada sutum anca gelmeye basladi ufak oldugu icin alamadi ama mama takviyesi mecburen siringayla verdik sarilik olmasin diye ole olmasina ragmen sinirda persembe kontrole gelecez suan aklimda olanlar merak ettiginiz varsa cevap verebilirim allah herkeze kolay dogumlar nasip etsin saglikli sihatli gunler dilerim. Bu arada bayanlar kontrollerinizi aksatmayin tamamen dogumhane olsun vs kontorol altindalar😊