Bernaismet Kızlar bebegım 18 aylık ve dun hamıle oldgumu ogrendım emzırıorum aynı zamanda sızce etkılenırlermı basına boyle bısey gelen varmı
Sis Bernaismet kızım 10aylık ve ben 3 aylık yeniden hamileyim, ilkte çok üzüldüm malesef Ama tamamen mucize oldu bizimki rabbim verdi hayırlısı böyleymiş diyip kabullendim Allah yardım eder beraber büyürler insallahh eşim en büyük destekcim
Bera07 Bernaismet bende 18. Ayında öğrenmiştim ayırmak çok kolay oldu direk 1 hafta geceye geçtik sonra tamamen kestik bebe bisküvi süt verdim gece yatmadan 1 ay falan içti sonra istemedi onuda şimdi 32 haftalık hamileyim oğlum 23 aylık tuvalet eğitimindeyiz 🥰🥰🥰 hayat çok hızlı geçiyo sakin rahat olun herşey çabucak değişiyo keratalar büyüyor ❤️❤️❤️❤️
Bera07 Bernaismet bende 18. Ayında öğrenmiştim ayırmak çok kolay oldu direk 1 hafta geceye geçtik sonra tamamen kestik bebe bisküvi süt verdim gece yatmadan 1 ay falan içti sonra istemedi onuda şimdi 32 haftalık hamileyim oğlum 23 aylık tuvalet eğitimindeyiz 🥰🥰🥰 hayat çok hızlı geçiyo sakin rahat olun herşey çabucak değişiyo keratalar büyüyor ❤️❤️❤️❤️
Gamzeozdemi Bernaismet bende kızım 12 aylıkken hamile.kaldm şimdi 8 aylık.hamielyim daha yeni 3 gün oldu keseli🥳
Smy01 @Bernaismet 19 aylıkken bende hamile olduğumu öğrendim dr um emzirebilirsin dedi ben 2 ay daha emzirdim şimdi bıraktık. Sebebi benim zorlanmamdı eğer iyi olsaydım bıraktırmazdım
minikmucizemmm-123 Bernaismet canım benim de kızım 12 aylıkken öğrendim hamile olduğumu doktorum yavaş yavaş kes dedi ben ilk 3 ay emzirmeye devam ettim sonra kestim
Bernaismet Kızlar Allah razı olsun bı nebze rahatladım haftaya doktara gıdıcem ama bırden pat dıye bırakamam psıkolojık olarak hazır degılım oda degıl sankı ayrılıorm gıbı hısedıorm o yuzden sızlerınde fıkrını almak ıstedım
Bernaismet Kızlar Allah razı olsun bı nebze rahatladım haftaya doktara gıdıcem ama bırden pat dıye bırakamam psıkolojık olarak hazır degılım oda degıl sankı ayrılıorm gıbı hısedıorm o yuzden sızlerınde fıkrını almak ıstedım
Zeyneb51 Bernaismet ben 20 aylık kızım kucamdayken 2 aylık hamileymisim 2 ay bilmeden emzirmisim ogrendigimde hemen kestim sutten cnm
Zeyneb51 Bernaismet benim kızımın yemesi iyiydi 3 gün biraz zorlandım sabahları oyaladık akşamlarında ağladı sallayarak uyuttum sur icmiyo malesef ondan zorlandık aç yattığı için ama 5 günde tam unuttu akşam yatarken yediriyodum sabaha kadar idare ediyordu kızımı süt içen bebek daha kolay alisiyomus