Alkanayse Merhabalar 4 bucuk aylık hamileyim bebişim kıpırdamıyor hiç hissedemiyorum, hisseden varmı acaba ?
1987gokce Alkanayse tam olarak haftan nedir ben hiç anlamıyorum ay hesabından çünkü herkes başka hesapliyo 😊
Zuve Alkanayse dha once hareket etti mi ki bese kadar hisssetmeyenler var korkulacak bir sry yok bence
firdevs Alkanayse ben 24 den sonra hissetmeye başladım canım 25 de net hissetmeye başladım 29 haftalığım artık durmuyor ama çok yorulunca uyuyor sanırım hissedemiyorum gün içinde
-gyns- Alkanayse Hocam ilk gebeliğinizde tam hissetmeniz 21-22 arasında değişebiliyor deniyor.. İnşâALLAH hissedersiniz🤗..
Zuve Alkanayse insllah bundan sonra hissedersiniz bence korkulacak bir sry yok evham yapmayin. Bende 18 deyim iki gundur hissediyorum vr cok degisik oldum
1987gokce Alkanayse bende ilk 17. Haftamda hafif hissetmeye başladım ama aynı senin gibi 19. Haftada hareket pek yoktu şimdi çok şükür 23. Haftadayiz kıpır kıpır az kalmış merak etme sen konuştukca tepki verir hale gelicek 😊
CerenSelvi Alkanayse bunun için korkulur mu 😇 ben doğru düzgün 24. Haftamda hissettim korkmayın daha erken 😇
busra123 19 hafta henüz çok erken değil mi özelliklede ilk gebelik için. 20 - 21 haftadan sonra başlıyor hareketlilik