esrabcn Merhaba arkadaşlar aranızda papatya yada rezene çayı tüketecen varmı sakinleştirici özelliğinden dolayı papatya aldım içip içmemek konusunda kararsızım fikrinize ihtiyacım var?
1Anne_ esrabcn sakinleştiriyor mu gerçekten ben siyah çaydan başka diğer bütün çayların ise yaramadığını düşünüyorum hiç ama hiç içemiyorum 🤢
esrabcn Niloylay 5858g aselarzum35 Minnaksever 1Anne_ daha doktoruma sormadım sorucam ama bu yüzden içmedim 🙂 bnde çarpıntı panik atak oluyor sakinleşmek adına içsem diyorum ıhlamur tüketiyorum birde 🙂
Minnaksever Papatya çayı hamileyken içilebilir diye biliyorum ben de önceden içerdim hem midem için ama doktorunuza danışın
aselarzum35 5858g vallahi tercih meselesi sanırım ben siyah çaya bergamot ve tomurcuk atıyorlar ya onun kokusunu alırım o anda sinirleniyorum 🤭🤭 sek ve sade olmalı 😄😄
5858g esrabcn ya pek bi bilgim yok ya ender saraç youtube da bi video da hamileler son ay rezene çayı içip süt için vucutlarini hazırlayabilirler diyodu öyle dediğine göre icilebiliyo aşırıya kacmamakta fayda var tabi