sirdaass Kızlaaarrr bebek bezinde kararsızım prima kanserojen maddeler içeriyo diye çevremden bi çok duyum aldım. Siz hangisini tercih ettiniz veya edeceksiniz ? 😌
Ellosluk sirdaass canım Instagram’da mühendisi oğlu diye bir sayfa var ürünleri inceleyip en iyileri ile yıldızlar listesi diye bir liste yapıyor.sleepy bezde güvenilir yazmış hem milli marka hem hesaplı ben ondan alacağım
Ecebati Kdr_9797 sleepynin pedini kullanıp hiç memnun kalmamıştım kalın plastikimsi bişeydi o yüzden bebek bezine hiç güvenemedim ben
sirdaass Gizembayb isim olarak çıkaramadım ama görsem hatırlarım 😂 benim annem bebekken bana can bebe kullanmış hep acaba kalitesi aynı mı 🤷🏻♀️
Sydylmz Gizembayb bende onu düşünüyorum canım ama markette yeni doğan yani 1 numara göremedim 2 numara vardı 2.5kilo arwsydı sanırım onu mu almalıym
Gizembayb sirdaass canım bimin markası cok memnun kalan var bende öneri üzerine aldım prima aalnıltım pampers ma cok pahalı buda aynı görevi görür onu al dediler onu aldım bakalım bebiş doğunca deniycem
gamzosgamzos Kizlar migrosta minies bez var cok memnunum ne pisik yapti nede tasirma fiyatida uygun bebegim 4 aylik molfix goon a101 in bezi pisik yapti primada cok tasiyordu
Gizembayb Sydylmz evet canım 3 6 diyede gecebilir uygun fiyatıda 24 25 lira bişey aynı prima gibi uygun ama
Ellosluk Sydylmz canım bende sleepy aldım online sleepy sitesinde bebek bakım örtüsü ıslak mendil 1ve 2numara bebek bezi 50lira istersen ondan al ben ondan aldım
Ellosluk Sydylmz canım bende sleepy aldım online sleepy sitesinde bebek bakım örtüsü ıslak mendil 1ve 2numara bebek bezi 50lira istersen ondan al ben ondan aldım
Ellosluk Sydylmz 1 numara 2-5 kg 2numara 3-6kg her iki pakette de 20bez var şimdilik yeter diye düşünüyorum malum kilosu değişebilir diye bez stok yapmadım
littleon 1 paket molfix bir paket e bebegin baby me bezini almayı dusunuyorum ikisinide deneyip görelim ddm
rose90 sirdaass ben yıkanabilir bebek bezi kullanmayı planlıyorum süreç nasıl olur yapabilir miyim ama denemek istiyorum 😅
rose90 sirdaass ben yıkanabilir bebek bezi kullanmayı planlıyorum süreç nasıl olur yapabilir miyim ama denemek istiyorum 😅