Merhabaa herkese sonunda bende doğum yaptım ve bebeğimi kucağıma aldım. Darısı bekleyen tüüüm hamişlere diyorum ve hikayeme giriyorum😂
18 nisan muhtemel doğum tarihimizdi. Fakat bizim minik gelmek yerine nişanım geldi. Ne oldugunu bilmediğim için foruma sordum. Burdaki herkesi cok seviyorum cünkü ailemden cok yardımcı olan insan oldu her konuda. Herneyse tabi sordum nişan mı diye evet dediler bugün yarın doğumun başlar dediler. Ben hep dokuz ay boyunca normal doğum istedim kendimi psikolojik olarakda ona odaklandırdım. Sanırım birseyi cok istemiycekmişiz bu hayatta onu anladım😬 neyse efendime söyliyim 18/19 nisan cok sancım var acı cekiyorum tavsiyelerin hepsini yapıyorum su gelsin doğum başlasın diye ama nerdeeeeee. Tabi bu arada camasırımda oyle aşırı aşırı olmasada ıslaklık var. Fakat ben normal akıntı yada idrar zannediyordum. Neyse efendime söyliyim doktorum demiştiki 18 nisan doğum yapmazsan 20 nisan muayeneeye gel. 20 nisan büyük sancılarla uyandım saat yedide. Tamam dedim ben kesin doğuma giricem bu sefer bu ağrıya. Eşimi kaldırdım kahvaltı ettik tabi nstye ac girilmiyor diye. Vardık hastaneye fakat nstde graamm acı cıkmıyor delircem. Hersey normal gözüküyor. Yahu diyorum herşey normalse bu cektiğim sancı ne. Neyse aldık sonucları doktora gittik. Tabi benim randevum normalde saat 2 de. Ama ben 11:30 doktorun yanına muayeneye gittim. Niye erken geldin muhabbeti oluyor aramızda. Ağrılarımı gelen akıntımı anlatıyorum tabi ama ben anlattıkça doktorun gözleri açılıyor. Hemen catı muayenesine aldı baktı. Ultrosona uzan cabuk dedi. Birseyler ters gidiyor belli tabi. Bendede ufaktan korku var cünkü odada tekim. Bana suyu bitmiş cocuk geçen haftadan bu haftaya kilo almamış üstelik dışkısını yapmış hemen yatıç sezeryana diyince ben kendim ağlama krizi geçirdiğimi hatırlıyorum. Yahu hersey bir anda söylenir mi. Dısarda ailem var ve ben ne acıklama yapıcam bilmiyorum. Anneme kendi söyledi tabi. Herkes telkin etti falan. Yatışım 12 de yapıldı. 4 e kadar serumlara bağlandım cünkü sabah kahvaltı etmiştim. Vakit geldiii saat beşte beni aldılar dopumhaneye. Ufaktan korku var annem ağlıyor eşim ağlıyor ben fenalardayım zaten 😂 belimden iğneyi yaptılar. Benim başım felaket dönüyor. Bir mide bulantısı gissediyorum dememe kalmadan tansiyonum düştüğü için döktüm midemi. Neyse acı hissetmiyorum belden aşağımda. Yanlız sol göğsümün altında bir acı var allahım tarifi inanılmaz . Meğersem baskı yapmışlar orama. Neyse ben 3 dakka sonra bebeğimin sesini duydum gelip yanağıma koydular. Allahım nasıl koku nasıl duygu. Ağlıyorum. Birde okdar kısık ağlıyor ki gelicem annecim yanına bekle beni diye bağırmışım sürekli. 10 dakka sonra beni cıkardılar doğumdan. Kendimde değilim cok uykum var tabi. Cocugumu görmek istiyorum diye sürekli ağlamışım eşime 🤦🏼♀️ Geldi getirdiler miniğimi. Dokuz ayın hasretini giderdim. Hiç uyutmadım öptüm sardım kokladım. Anne oldum ya ben 💃🏼 Herkesede dua ettim inanın. Küvezde bırakıp evlerine dönmek zorunda kalanlara sağsalim doğum yapmak isteyenlere derte sıkıntıda kederde borcta olanlara ülkemize vatanımıza birliğimize hepimize bol bol dua ettim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen tüm annelere bu duyguyu yaşatsın. Sorularınız varsaa seve seve cevaplarım 💁🏼♀️♥️