Resmen halen bebeğimin yanımda olduğuna inanamıyorum 😬 geçen sene tamda bugün ilk hamileliğim kürtaj ile sonlanmıştı. Bugün ise kuzumu kucağıma almak nasip oldu 🙏🏻 19.04.2020 pazar sabah kalktım. Yasak haftası tabi yine. Karnımda değişik bi ağrı ama çok şiddetli bi ağrı lavaboya gittim baktım nişanım gelmiş. Öğlen 12 ye kadar düzensiz sancılarım oldu. Çözemedim ilk gebeliğim olduğu için dedim hadi bi hastaneye gidelim. Geldik 3 dk bir 80lere falan çıkan ağrım vardı. Doktorumu aradı ebe. Doktorum eve gitmesin sancısına devam etsin suniyle destekliyelim dedi. Korktuğum başıma gelmişti suni sancı 😭 her saat başı 1 cm açılmam başladı. Ama benim ağrı eşiğim 5 e kadar iyiydi yani evet ağrı var ama dayanabiliyordum. 5 ten sonra kabuslar arttı sezeryana alın beni diye yalvardım resmen ama ebem o kadar iyi bir ebeydiki hayır kızım iki doğumu birden mi yaşıyacaksın dedi ve beni hep oyaladı belime masajlar yaptı ama bu parmak muhabbeti en acı muhabbet avazım çıktığı kadar bağırdım. Bu bağırmadım diyenler şizofren 😂 abi sen nasıl o acıya bağırmazsın nasıl bir acı severlik bu. Yeterrrrr ölüyorum ben sizde insaf yokmu neler diyorum ama neler 😂 neyse artık ebem benim strese girdiğimi gördü beni doğumhaneye aldı yere bir sünger koydu dizlerimin üstünde durdum sancım geldi resmen bayılacak gibi oldum ne ıkınabiliyorum ne rahatlamak için yürüyebiliyorum. Çünkü ben ciddi anlamda kendimi normal doğuma hazırlamamıştım. Bu acıları bu yüzden yaşadım. Sonra ıkınmalar artık gelmeye başladı 5 ıkınma falandı heralde kızım Yarenim çıktı ♥️ Yok böyle bir duygu yokkk tarifi asla yok şuan bunları yazarken bile gözlerim doluyor. Yavrummm diye ağlayarak haykırdım eşim duymuş kapıdan ve oda ağlamış anneme sarılarak. 49 cm 3 kg doğduk tam. 25 yaşımda anne oldum ve o zaman ilk defa bir yaşımın anlamı oldu. Doğumların hepsi zordur hiç bir doğum kolay olamaz kızlar. Sakın normalden korkuyorum sezeryan yapim demeyin korktuğun için o muhabbete hiç girme ben hep ağladım hep ağladım normalden korkuyorum diye. Ama hiç sezeryana düşünmedim. Nedeni kesiliyorsun ve eğilip doğrulmak bence zor olmalı işini bir süre kendin yapamazsın diye düşündüm hep. Kimseyede yük olmak istemedim. He diyeceksiniz hikayende sezeryana alın demişsin kaç kere tamam dediler doktoru arayalım dediler ama sesimi Dahi çıkarmadım çünkü içim hayır dedi hep. Kısacası Anne olmak çok güzel ben anne olmayı çok sevdim. Ve sancılarımda hep dua ettim allahım herkese nasip eyle diye ♥️ Allah’a emanet olun her doğum mutlu son ♥️ Ona göre düşünün. İnstagram:merveyarensubasi
sabirlermisin @adm