Gamzedngdn Kızlar bebek arabası bakıyorum 31 hafta olduk ikisinden birini alan yada önerisi olan var mı bu konuda yardıma ihtiyacım var 😊🤲😘
Babyone Gamzedngdn ıkısıde cok agırlar. Velar hakkında cok olumsz yorum okudum. Elele mido haff ve cok daha ıyıyms tabı fıyat farkı var. Yakından gormenızı tavsıye ederm hantallar cunku
Gamzedngdn Babyone off yakından göremiyorum virüs yüzünden 😣 yoyko büyük diye okudum ama velar da yazmıyordu teşekkür ederim canım sen ne tercih ettin aldıysan ☺️
Babyone Gamzedngdn sunny baby ıcon aldım bende o hataya dustum baya gorseldekınden buyuk geldı urun ama almıs bulundum kullanıcmmecbur. Kısmet . Ama tavsıye etmem cok kaba daha kullanmamama ragmen. Gorselı cok sık o ayrı mesele tabı
Gamzedngdn Babyone ayy evet o da çok şıkmış ama gayet güzel olsun büyük olsun zaten traveller büyük oluyor bayıldım senin arabana da sağlıkla gezin bebişinle inşallah 🌺🤲😘
Babyone Gamzedngdn cok sagol inşaallah sende Bıraz arastr canm buyuk tekerler bu arada gorundugunden cok daha buyuk olculerıne bakıpta al 😅 ben soka gırdım arka tekerlerı gorunce