Bahar56 Maddi durumu olmayanlar için yardımcı oalalım. Şu salgın günlerinde kimse devlete gitmek istemiyor .en uygun dediğiniz hastane varsa yardımcı olalım
ags Bahar56 hangi ilde soruyorsunuz bilmiyorum ama ben özelde 140 tlye yaptırdım. Birkaç güne çıktı sonucum
Fatovebebegi Bahar56 ayy benim hastanem devlet sma karantina hastanesi oldu Pendik medipole gitmiştim 300 tl dediler yaptırmadım devlete de gidemiyorum gecti malesef
Bilgebykl Bahar56 eskisehir acibademde 56 tl’ye yaptirdim, dedikleriniz bana cok yuksek geldi. Muayene ucreti var tabi bi de ayrica
Yandom Benimde 1 ay sonra yaptırmam lazım bende uygun bi özel hastane bulmak istiyorum muayene olduğum özel de ikili test için 435 tl denildi başka bir özele sordum 240 tl denildi yakınınızda ki özelleri arayıp sorun ben öyle yapmayı düşünüyorum zamanla
Degisken İzmir için 80 muayne +45 ikili teste verdim çınarlı da. Detaylı ult için de Alsancak mr 200 tl
Selimee Araştırma hastanesinde ayrıntılı ultrasonda ücretsiz asistan yaparsa hoca bakacaksa 80 yada 100 TL alıyorlar
Bahar56 İstanbulda covid 19 sebebi ile devlet hastanelerine gidemiyoruz. En uygun fiyata hangi özelde yaptırılabilir , istanbulda Ümran tıp merkezi en ucuzu 190₺ daha uygunu varsa buyurun yazın
Ugurlu90 Bahar56 aynen benim haftamda yaklaşıyor gidicegim ozelde 500 tl fiyat çektiler hadi ayrıntılıyı anlıyorumda ikili teste neden bu kdr istiyolar anlamış degilim