perihankrkya Kizcelerrrr nasilsiniz ben sabredemiyorum cabuk bebişimı kucağıma alayım istiyorum ya sizler de öylemiziniz 😂😊
DeReNAsYa perihankrkya hemen gelsin su agustos ayi hastalik bitsin rahat rahat dogurup gezelim bebislerle insallah amin 🤲🙏🤗
littleon perihankrkya evettt 😍 bir an once alışverişini yapmak ve kucagıma almak istiyorum sag salim alalım inşallah😊
Raziye42 perihankrkya gün geçtikce daha da heycanlanıyorum 🤩 Rabbim sağlıkla kavşmayı nasip etsn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Mavisim34 Bn odasini falan nerdeyse hersyini hazirladim odasinda oturup bebisi heyecanla bkliyorm 🤰🏻💙
MiraysMom Kızlar tahmini doğum tarihiniz nedir ve kaç haftalıksınız suan ben 21 haftalık 30 Ağustos da doğum inşallah 🥰
RuzgarsMommy Karantinada evdeyiz ya olsaydi severdik şimdi 😁 rahat rahat da bakardık eşim de hazır evde😁
hulyacft85 Ben ikiz annesi olucam 🥰 18+5 teyim. İkiz olduğu için biraz daha erken doğum olucak gibi görünüyor Ağusta olucak benimde 🙏 Doktor 34. yada 35. haftada alırız dedi.Hiç birşey almadım henüz 😕