MuratZeynepDiner Cansum1 hemen yarın için vermezler ama haftanıza göre verir.hayır gidip odasından alman gerek
Cansum1 ZeynepKara o zaman 3 te olsam orda salı günü eşimle alırım yani günüme göre fiyat nedir bilginiz var mı
Cansum1 ZeynepKara evim baya uzak oraya ben beylikdüzündeyim o yüzden boşu boşuna gitmiyimmmm diyorum
Cansum1 ZeynepKara olmuyormuş iyi ki boşu boşuna gitmemişim kendi hastalarına veriyormuş dışardan kimseyi kabuk etmiyormuş
ZeynepKara Cansum1 yoo ben medicalparka gidiyorum detaylı ultrasonu bezmialemde yaptırdım gayette randevu aldım kim dediyse sallamış yani telefonda yanlış bilgi veriyolar hemen gittiğin güne vermeyebilir tek gebelikse fiyat 290 tl çoğul gebeliği bilmiyorum
Demir Kubra_dmrr Cansum1 Kızlar cerrahpaşada yapıyor.Ben oraya gidicem prof.Dr Ali benian. Buradan çok duydum kendisini gidenlerin hepsi oldukça memnundu.122 tl miş sanırım.Haftaya gidicem inşallah.Ama renkli değilmiş.Bende beylikdüzündeyim bu arada🙂
Zehrali Cansum1 yooo bende başka hastaneye gidiyorum. Aralık ayında bende girdim muayene oldum ona. 250 tlydi o zaman
Cansum1 ZeynepKara çok dandiklerr bu müşteri temsilcileri adam gibi bilgi vermiyorlar bağırıp çağırdım telefonu kapadım bnde biri diyor 17 sine kadar doktor yok biri diyor olmuyor dışardan kabul etmiyor doktor
Demir Cansum1 Nasıl dolu?🙄İnternetten randevu sistemini hep 1 haftalık açıyorlar yani gitmen gereken hafta alman gerekiyor sonrası yok.Sen kaçıncı haftandasın geç kaldığın için mi alamadın?
Demir Cansum1 Tamam işte 1 haftalık açıyorlar randevu sistemini.Akşam tam 8 de alman gerekiyor yoksa hemen doluyor. 2 hafta daha vaktin var.Sen bilirsin ama bence boşuna o kadar para verme derim.
ZeynepKara Cansum1 ediyo canım öyle bişey yok hangi hastaneden geldiğimi sormadı bile sonuçta parasıyla yaptırıyoruz yani tabi yine sen bilirsin ama acele et çünkü en geç 24 haftalığa kadar çekiyolar bazıları 23 o yüzden biran önce karar vermelisin
Demir Cansum1 Akşam 8 de sistem açılıyor sadece.Her akşam o saatte gir ve boş bulduğun günü hemen kap.Vaktin geçmemiş mutlaka bulabilirsin.Bende önümüzde ki hafta için alıcam randevumu.
Cansum1 Demir cnm çok tikler 17 sine aldım 🙂)) Cerrahpaşa'dan ali beyden direk detaylıya sokar dimi o gün yine gün vermez dimi
Cansum1 ZeynepKara canım aradım kaç defa şimdi yine bakmıyorlar çok sinir oldum almıyoruz öyle birşey YÖK diyorlar
ZeynepKara Cansum1 😂 ya ben daha yeni yaptırdım inanmıyomusun bana arayınca baştan sağıyolar bu forumda da bi çok anne var yaptıran tabi yine sen bilirsin baya uzaksın çünkü seni etkilemek istemem sadece bilgi verdim 😌
Cansum1 ZeynepKara boşuna da gitmek istemiyorum yakın olsa giderdim. Öyle diyorlar öyle deyince ne diyim yaptıran var dedim öyle birşey olamaz diyor mal karılar😄
ZeynepKara Cansum1 sallamış işte başından sağmak için elimde randevu kağıdım var faturam var gözlerine sokarım yani 😂😂