Merhabalar benim gibi ayni aynı şeyleri yaşayıp cocuk sahibi olan var mı ? Ayrıca dış gebelik hakkında butun sorularınızı cevaplayabilirim . 2 yıllık evliyim 2 dış gebelik 1 kimyasal gebelik geçirdim. En sonuncuyu 1 ay önce yapilan catlatma ignesi ile kimyasal gebelik geçirdim. 1.ci dış gebeligimde bir tüpüm hasar gördü ama doktor her iki tüpten de hamile kalabileceğimi ancak tekrar yaşayabileceğimi söyledi öyle de oldu .hasarli olan tüpümde 2. Kez dış gebelik yasadim . Dış gebelik,düşük, kürtaj, gibi bi sürü seyi yazmak kolay geliyor ama yaşayan benim gibi anne adayları neler yaşanıyor yasayan biri olarak cok iyi anlıyorum. Burdan benim gibi anne olmak isteyen bütün herkese sesimi duyurmak istiyorum. Ciddi bir problem olmadigi halde hamile kapanıyorsaniz lutfen canınızı sıkmayın. Rabbim bir gun verecektir. Herşeyden once hayırlısını ve sağlıklı bir gebelik dileyin. O kadar zor ki gebelik testenin pozitif çıkmasına rağmen sevinememek. Bebek kesesini bi umutla bekleyip de görememek. Üzerine ciddi bir süreçten gecmek. Bu yüzden dileyen isteyen tüm herkese Rabbim çifter nasip etsin 😞