Aysen2709 Benim gibi artık doğurmak isteyen varmı 🤦♀️herşeyin bir zorluğu var elbette ama doğum sancısı felan hiç korkutmuyor beni sadece gelsin istiyorum 🤰38 haftalıgım bu arada
ipekcim Aysen2709 sizin yine az kalmis 😊 biz 25+4 olduk suan bile sabirsizim hemen vakit geçsin kızıma kavusayim istiyorum 🥰 onu cok merak ediyorum🐣🌸
Tnskmn Aysen2709 31+5 m bende diyorum dogsada sevsek az kaldi çok şükür 8 hafta deyince az gibi 2 ay deyince 😨 coo gibi geliyor. Sizinde az kalmis 2 haftacik gününde gelirse tabi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canim 🥰
Sultee Aysen2709 39/4 ğm gelen giden yok kafayı yıtcem her gün temizlik yapıyorum evde hareket halınde pilim kalmadı artık doğumda nasıl kuvvetlı olcam bulmuyorum ama çok moralım bozuk açılma yok sancı var
Aysen2709 ipekcim ah kuzum zaman çabuk geciyor ama deme öyle 🤣ben nasıl gecti anlamadim baslarda boyle degildim ama zamanin yaklasinca çok sabirsizlanmaya basladim eşimi kandırıyor gibiyim hergün 🤣bugun gelicek gibi diye
Aysen2709 Tnskmn amin canım sende inşallah 🤲kız çocuğu erken gelir derler ya ondan bellkide bekliyorum bu günlerde gelmesini
ikiprensannesiiii 30 haftalık olduk bugün 🤩 2 ay geçsin istiyorum artık hayırlısıyla.. bi de erken doğum postu çok görüyorum bu aralar.. zaman geçsin ki o stresi üzerimden atmak istiyorum
Aysen2709 ikiprensannesiiii bende öyleydim canım erken doğum postlari gördükçe canım sıkılıyodu en sonunda postlara bakmaz oldum takma fazla kafana okuma öyle postlari inşallah zamaninda gelir kuzucuk
Aysen2709 Sultee benimde bu hafta gitmem gerekiyodu kuzum hastaneye randevu merkezini aradik randevular en erkene mayisa varmış 🤦♀️belki açılmam vardir brlki nst de sancim cikcak hic bi bilgim yok dogum yapana kadar gidemicem heralde
Hasderluna Aysen2709 ben de 38 haftalığım her gün bugün gelsin diye dua ediyorum ama gelen giden yok 😅
Sultee Aysen2709 devlete mi gidiyorsun canım bir muayene olmamda fayda var çatı muayenesi falan zamanın gelmiştir suyuna falan baksınlar
Sultee Aysen2709 devlete mi gidiyorsun canım bir muayene olmamda fayda var çatı muayenesi falan zamanın gelmiştir suyuna falan baksınlar
Aysen2709 DenizEliz bende sonlardayim ama sanki hep içerde durcakmis gibi 🤣gelmeye pek niyeti yok hanımefendinin