Selmapiskin Merveee6 gerçekten mi ya çok sevindim iyice ıkınacam inşallah bişey kalmasın kürtaj da olmayayım. İnşallah senin gibi olur ya valla 😔 insan çaresizken herşeyi düşünüyo
Merveee6 Selmapiskin olur canım üzülme sancıların çoğalınca bacaklarını topla inşallah kurtulursun bir an önce
Sermec27 Pudrakokusu canım öncelkle başın sağ olsun cennet kuşlarımızla cennette kavusacagız inşallah 🙏 benım de 40 gun önce 37+3 haftalıkken kalbı durmuştu oğlumun karnımda ve bizim de sebebimiz yok doktorum aynı senin gibi dogal ölüm dedi canım sanırım sen de yenı hamılesın sezeryan da sonra 4 bucuk ay sonra hamıle kaldın sanırım ben de oyle düşünüyorum canım bir sorun olmaz dimi ancak yeni bir can bana tekrardan umut olur 🙏😔
Pudrakokusu Sermec27 normal doğum yaptım ben kuzum,ekimde dogurmustum,doktorum bana 2 ay bekle körün dedi ama biz 5 ay kdr bekledik,ama sakincasi yoktur yani,bence deneyin sizde bi an önce şu an çok daha moraljm yüksek çok şükür 🙏
Selmapiskin Merveee6 canım yürüyorum ben iki gün evde ilaç kullandım doktor boşuna hastanede bekleme dedi bugünde sabahtan yatış yapıldı. Az önce Biraz yumuşamış dedi.
Mirra Selmapiskin canım bende aynı sebepten kaybettim 17 haftalık bebeğimi Turner sendromu kistik higroma hirdops fetalist kız bebekti normal doğum yaptım Allah yardımcın olsun..
Merveee6 Mirra canım benimde öyle oldu kaç ay sonra hamile kaldın daha sonrasında Allah bağışlasın inşallah sağ Salim alırsın kucağına
Selmapiskin Mirra aynı teşhişler de bende ki gibi canım benim bebeğim de kız dı 😢 süreç benim ki gibi uzun muydu.
1994ozg Selmapiskin benim de kızdı 😶 kürtajdan korkma bayıltıyorlar ve uyanınca zerre ağrı acı olmuyo
Mirra Selmapiskin 1 ay bekledik sonuçlar için karnımdan sıvı alındı. Ya bişey sorucam sıvı alınırken bayıltılar mı sizi yada doğumdan sonra kürtaj olurken bayıltılar mı? Çok acılı bir süreçti öbür dünyaya gittim geldim sanki bütün acılar birleşti. Ben daha önce hiç duymamıştım şuan burda bir sürü kişide aynı teşhisin konulduğunu gördüm ilk defa..
Zeyzeyka Selmapiskin Rabbim sağlıklı evlat kucağına almayı nasip etsin en kısa zamanda canım benim, üzülme cennette karşılayacaktır insallah seni çok dua edicem Allah yardımcın olsun
Merveee6 Mirra biz fetal dna yaptırdık 11. Hafta da ense kalınlığı çıkınca o temiz geldi ama 17. Hafta da her yeri su topladı hidrops oluşmuş sonra da kalbi durmuş önce arkadaş gibi suni sancı ile doğum yaptırdılar sonra kalan parça var mı diye beni bayıltıp kürtaja aldılar aminyosentez yaptırmışsınız sanırım onu benim doktorum fetal dna temiz gelince istemedi
1994ozg Mirra ben de aynısını yaşamış biri olarak cevap vereyim, amniyosentezi cerrahpaşada oldum bayıltma uyuşturma yok mahvoldum o gün, kürtajda özelde oldu işlemlerim bayılttılar en kolay aşama kürtajdı sıfır ağrı sızı
Mirra 1994ozg kürtajı canlı canlı yaptılar ben o acıyı nasıl tarif edebilirim ki.. Hayvan muamelesi gördüm resmen.