• Tunceli
  • Tunceli’de doğum ve muayene ücretleri?

Arkadaşlar rutin kontroller için genelde Elazığ a gittim fakat malumunuz virüs vakası hepimize eve bağladı . Doğum için Tunceli yi düşüneniz var mı. Varsa hangi doktoru düşünüyorsunuz.doğum ve muayene ücretleri Neler? Daha önce yapan var mı. Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

2 yıl sonra
    irem, başlığı Tunceli’de doğum ve muayene ücretleri? olarak değiştirdi.
    irem bu tartışmayı sabitledi.
    5 gün sonra

AnneCeren canım tunceliliyim urfada yaşıyorum ama bu yaz oglum hastalandı Tunceli devlet hastanesine götürmek durumunda kaldım çocuk doktoru hastane personeli okadar cok ilgili ki anlatamam çok memnun kaldım oğlum anne burası hastane değil beş yıldızlı otel sanki dedi nekadar güzel ilgileniyorlar dedi Allah hepsinden razı olsun genel olarak bunu söyleyebilirim ama kadın dogum doktoru ve ücretler hakkında hıç bilgim yok

AnneCeren ben de Elazığlym orduya gelin geldim ben eğer Elazığ a gidip doğum yapsaydm Fırat ta doğum yapardım

Ben tuncelide yaşıyorum burada özel hastene yok devlet hastanesine gidebilirsiniz

AnneCeren tuncelide doğum yapmada nerde yaparsan yap bende tuncelide oturuyorum her ay elazığa fethi hanay kliniğine gidiyorum doğumuda orda yapıcam tunceli deki devlet hastanesinede doktorlarınada gram güvenim yok çocuk doktorları iyi ama kadın doğum sıfır önceki doktorlar çok iyiydi ama seni tehlikeye atmak istemem şahsen

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.
      8 gün sonra

aygnaygn valla ben gitmiyorum bu aydan sonra mecbur gidicem genelde sağlık oçağına gidiyorum

aygnaygn evet sürekli olarak fethi beye gidiyorum çok ta memnunum sağlık ocağı da kalp atışına bakıyo tansiyon kilo falan

Buletkrts tamam teşekkür ederim bende giderim ona insllah bir de saglk ocaklarna gideym keske byrda da ozel bi klinik falan olsaydı ne iyi olurdu 👌

aygnaygn keşke ne güzel olurdu zaten fethi hanay a gittinmi sürekli gitmek istersin ama şunu söyleyim giriş 200 kan 150 bilgin olsun

Buletkrts peki cok tesekkur ederim ona gideym bende birde sağlık ocaklari bebeğin mi kalp atisina bakıyor acaba ona da gideyim kontrole olmdi

aygnaygn bebeğin kalp atışına bakıyolar eğer merkezdeyseniz 3 noluyo gidiyorum esma hoca var o çok ilgili ama hemşiresi biraz değişik hüseyin hoca var bide onun hemşiresi de çok iyi