mhm Kızlar oyun parkı alacağım benetonun ki aklıma yatıyor ama star baby diye bi marka da var o da güzel ama böyle kumaşı daha çok çadır gibi beneto öyle değil pamuk kumaş sanki . Sizce hangisi
ozlemsanli mhm facebook ta bi sayfa beneto travel sistem bebek arabası ve park besik kampanyası var 990 tl haberiniz olsun
Gulkar mhm bebeto bize satıcılar önermedi ve gerçekten dandik geldi bana ben prego cosmos alacağım gerçekten güzel bir urun
jrarya mhm iki arkadaşım joie nin almış çok memnun olduklarını söylediler eşimde araştırmış aklımıza yattı e bebekten sanırım o markanın park yatağına bakıcaz bi bakın dilerseniz ☺
YcelMlayimYldrm mhm ben sunny baby in tiamo modelini aldım dha kullanmadık ama çok güzel kumaşı öyle çadır gbi falan değil ses cikarmyor
Gamze06 Biz kızıma Kraft’ınkini aldık memnunuz tavsiye ederim sağlam bi kumaşı var. O sıralar Kanz’ın park beşiklerinede bakmıştık renkleri güzel fakat kumaşı naylonsu inceydi pek dayanıklı gelmedi bize.
SumeyyeYahya Biz baby2go marka almistik. Kizim 2 bucuk yasinda besik hala tas gibi. Hic biryerinde deforme vs yok. Baya saglam cikti. Tavsiye ederim.
Deletedmom404 SumeyyeYahya baby2go ürünleri kaliteli duruyo bende alırsam markası o olcak ucuz deyip kötü alacağıma biraz fazla olsun sağlam olsun siz ne kadar a almıştınız ve ölçüleri neydi
mhm Gulkar Bize de önermediler sunny baby tiamo aldım valla içime sindi basit değil kumaşı da güzel tavsiye de ederim
mhm jrarya Joie bu ara çok görüyorum ama mağazalarda yok gibi netten de bakmadım canlı görüp almak istedim aldım zaten sunny baby tiamo
mhm YcelMlayimYldrm Bende pazar günü baktık cicilandda güzel indirime girmişti sunny baby tiamo 350 e aldık çok da güzel burda beneto pek tercih eden yoktu . Şimdi geriye sallanan küçük bi beşik kaldı 😊
mhm YcelMlayimYldrm Heh walla 350 ama benimki yataksiz evde yapılacak ise gerek yok dedi çalışan döşek yorgan annem yapacak ondan almadım
fgmkus Joie aldık müzikli ve titreşimli olan üzerinde alt değiştirme ve ana kucağı da mevcut tavsiye ederim kullanıslı gibi ama henüz daha dogmadı👼🏻