Gmznr Merhaba kızlar hamilelikte kanal tedavisi ve dolgu yaptıran varmı diş kaybı yaşayanlar yaptırabiliyormuyuz bilgisi olan varmı
Meriwa Gmznr canm sorunun varsa diş hekimine git bi baksınlar yapılcak bişeyse yapar kaç haftalıksın oda önemli zaten kadın doğumcun onay vermezse diş hekiminde bişey yapamaz ben dolgumu yaptırdım 2 aylıkken sorun olmadı baksınlar bence bi
[silindi] Gmznr Geçmiş olsun canım hamilelikte çekim ve kanal tedavisi olmaz gebelikte belli bi süreyi geçmeniz gerekiyor bunun içinde kadın doğum doktorunuzdan rapor almalısınız raporsuz doktora gidersnz müdehale etmezler.
[silindi] Gmznr Canım ben diş hekimin doktorunun cerrahi asistanlığını yaptım en doğrusu kendi doktoruna danişman ya da doğal yöntemler dene. Tuzlu suyla gargara yap bol bol .
Dilan04 Geçmiş olsum canım benim 20 lik dişim ağrıyordu çekemeyiz dediler ağrısı için herşeyi denedim en iyisi kekik suyu birkaç defa çalkala ağzını tükür sonra çok faydasını gördüm az bi suya kekik ekle kaynadıktan sonra kapat ılık bir şekilde çalkala