Aysada Merve6046 gebelikte majezik gargara kullanılmaz klorobende sıkıntı yok sabah akşam gargara yapıp tükürebilirsin
Merve6046 Deletedmom137 benimse agzim icin yazdilar ama bilmiyorum kulkanip kulkanmamam gerektiğini acildeki doktor yazdi pek güvenemedim 🙄
Merve6046 Deletedmom137 gittm canim kadin doğum doktoru hic bakmadi bile hamilelikte boyle birsey olmaz acile git dedi bni acile gönderdi cok sinirlendim valla
Masaaal35 Banada yazmışlardı ama kullanmadım. Hamileler kullanmasın mi doktor gözetimi altında kullansın mi ne yazıyodu. Onun yerine alkolsüz ağız çalkalama suyu alın veya tuzlu su ile yapın.
Noyan_annesi Ben kullandım ya 🙄 doktor yazmamıştı😳 ama inanılmaz diş aşrısı çektim sorun olmaz diye düşündüm ama bi daha kullanmayayım o zaman
Merve6046 Deletedmom137 acildeki majezik die bi gargara verdi onuda baska bi kadin dogum doktoruna sordm sakin kulkanma dedi bunu riskli dedi kloroben kullanabilirsin dedi
Merve6046 Deletedmom137 siliyorum canim ama bugun boğazımda da yanma olmaya basladi zaten balgam sorunumda var ne yapacagimi bilmiyorum doktora gidiyorum bakmıyor zaten kucuk şehir olduğundan diger bolumler hic acik değil kbb kapalıymış acildeki hicbirsey anlamıyor bilmiyom neolcak
Merve6046 Aysada ya canim kusura bakma dha önce hic kullanmadığım için bilmiyorum kloroben gargara kullanırken gargara yaptıktan sonra agzimizi su ile calkalayacak mıyız nasil olcak bi soyler misin
Aysada Merve6046 su ile çalkalamana gerek yok canım. Sana ne için yazıldı o diş ağrısımı ağzında yara filan mı var?
Aysada Merve6046 aslında hiç zararlı olmayan bişey var bebekler çocuklar gebeler kullanabiliyor aftadur plus sprey diye ağız içi yaralara sıkılıyor onu kullanabilirsin için daha rahat olur