MinikKoalaninAnnesi Kizlar benim gibi olan var mi ya ? Resmen karnimi kaşimaktan parcalayacam. Nemlendirici Krem sürdüm. Hafiflesin diye ama geçmiyor. Sizler de de böyle mi? 😟
Yldrmbytkn Sakın kaşımayın çatlak oluşur bende zor dayanıyorum göbek harici kaşınan yerlerime buz tutuyorum hafifletiyor. Göbeğimi de yağlıyorum nemli tutuyorum. MinikKoalaninAnnesi Deniz1985
KubraB MinikKoalaninAnnesi canım karnın çatladığk için kaşınıyor olabilir zeytinyağı sür çok rahatlayacaksın birde eğer çatlak oluştuğu için kaşınıyor ve sen kaşıyorsan daha büyük izler oluşuyor 😞
juliet MinikKoalaninAnnesi çok kaşıyınca çatlak olur derler kaşınma çatlak belirtisi sürekli nemli tutmaya çalış
Deniz1985 Kacinci haftadasinz benimde suan goguslerim ve karnim cok kasiniyor hatta gebelik kolestazindan korkmaya basladim 20. Haftadayim henüz
MinikKoalaninAnnesi Deniz1985 30.haftayim ve ilk kez kaşınıyorum. Tatlı kaşıntı bide. Yırtilma olurmus kaşırsam. Bende kendimi tutucm mecburen 😥
Deniz1985 Yldrmbytkn ben yarin icin randevu aldim hangi doktora denk gelirse dedim artik bu kasintilar beni korkuttu kan testi yapsinlar
MinikKoalaninAnnesi Yldrmbytkn buz fayda ediyosa bende yapayim diyecem de bebisimiz üşümesin sonra (annelik duygusu sanrm) 😂
cilem01 benimde aşırı karın kaşıntım oluyor . birdw göğüs altımda var terleyince oluyor genelde ama kaşımadan duramıyorum
SevilayBayram Çatlak için krem jel kullanın kaşıntı olunca geçiriyo lierac jel iyi bakın. Ama başka yerlerinizde de kaşıntı oluyosa karaciğerin çok çalışmasından da olurmuş arkadaşımda olmuştu
Yldrmbytkn MinikKoalaninAnnesi yok yok üşümez kıyafet üstünden hafif hafif tutarak gezdirin sizde üşümeyin hasta olursunuz 😊
Ayazuras @Minikkaktusunannnesi canım bende ilk hamileliğimde yaşadım karın kaşıntısını son ayda gece öyle bir kaşıyordum ki uykuda eşim elimi tutuyordu öyle uyanıyordum cildiyeye gittim bir kaç krem karışımı vermişti ve hemen geçmişti İki hafta sonrasında da doğum yaptım geçti
Fuzuli Bi krem vardı sadece çatlarlar için değil de aynı zamanda kaşıntıyı alan bulursam hemen size yazarım
Ses23 Fuzuli bende kullanıyorum arada kaşıntı olunca sürüyorum geçiyor lierac kullanıyorum ama çatlaklara hiç biri fayda etmedi bazı yerlerde çatlaklar oldu
MinikKoalaninAnnesi KubraB resmen uyuz gibi oldum affedersiniz ya. Buz tamponu yaptm gecmedi. Krem surdum gecmedi. Kolonya bile surdum gecmedi. Rabbim sonumuzu hayir etsin 🤲
zumra2020 Zeytinyağı, hindistan cevizi yagi hangisi varsa kullanabilirsin canim. Ben 32+6dayim ve her sabah hatta usenmezsem aksamlari da sürüyorum güreşçiler gibi oluyorum ama bayagi rahatlatiyor 🤣🤣🤭🤭
MinikKoalaninAnnesi zumra2020 bunu da deneyecm umarim gecer ya 😂 sinirden gülüyorum şu anda. Tesekkur ederim bu arada ☺🌹