ElifNilMom Kızlar bir adet multi müslin ve bir adet de tek kat müslin ikisi 140 tl nasıl sizce fiyatı siz ne kadara aldınız ?
littleon ElifNilMom bem lc waikiki den 15 tlye aldım arabanın üstü ortulck kadar da buyuk ebebekte daha buyukleri 30 tl bir kaç tande ebebekten alıcam .
AybarsMomy ElifNilMom bence pahalı canım daha uyguna var. Ben henüz bu virüs yayılmadan çarşıdan müslin kumaş alıp ponpon alıp akrabamıza diktirmiştim çok uyguna gelmişti. Şuan çıkıp alamayabilirsin ama daha uygun fiyatlı bulursun araştır biraz daha bence.
ozlem_1990 ElifNilMom bime ve a101 e geliyor gayet kumaşı guzel incesi 10 tl canim. Incesi bile çok ince değil pamuk gibi kumaşı çok para verme yazik
hunilimom ElifNilMom pahalı ben lcw dam ikilisini indirimde 20 TL ye aldım çok da güzle kullanışlı biraz küçük onun büyükleri de var onlari alabilirisn
Arzutlc Pahalı valla canım. Bana kayınvalidem kumaş aldı kenarını dikti oldu bitti o kadar abartmayın yani zaten bebişin bi sürü masrafı var bazı şeyleri kısın bence yoksa totoya bez dayanmıyor :) 4aylık anneyim buarada