Selov Benimde üst sınıra yakın dedi bunun için bişey yap demedi bir hafta sonra kontrol edelim dedi 35 haftalık olduk Çarşamba gidicem
Ayseek03 YagmrK kaç haftalık Doğum yaptınız acaba sağlıkla kucağınıza almışsınızdır inşallah yavrunuzu 🙏🏻
Sezensu YagmrK Ne güzel biz de o günleri görürüz inşallah diyetten sonra suyunuz azalmış mıydı yoksa doğuma kadar çok olarak mi devam etti acaba?
YagmrK Sezensu zaten 26. Haftada suyun gazla demişti 31. Haftaydı sanırım normal suyun demişti ikiz olunca 35. Haftada da Doğum yaptım ben internetteki bilgilere bakmayın doktorunuz ne derse ona uyun yeter 😊
G_A45 YagmrK korkma cnm içini ferah tut benımde 21 haftada detaylıda suyum fazla cıkmıstı hazır meyve suyu tüketme ve bol bol yürüyüş yap sonradan normale dönüyo stres yapma cnm
G_A45 G_A45 gözün aydın cnm bizde34+5 olduk hayırlısı ile bklm hıc tarihe bakmadım yenı yorumlar yapılınca yenı post sandm
Sezensu YagmrK Çok teşekkür ederim siz ikizlere göre normal bi haftada doğum yapmışsınız o zaman erken sayılmaz sağlıkla büyütün 🙏🏻