minnakfasulyecim https://www.e-bebek.com/baby-plus-pitti-park-yatak-70x110-cm-p-byp-ptt01003/ Kızlar biz bunu aldık kurduk aşırı güzel ve kullanışlı tavsiye ederim alıcaklara 🥰 renkleri var biz pembe aldık kızıma❤️
Ruveyda_ minnakfasulyecim çok saol kuxum bende sürekli bakıyodum bu park yataga öneride bulununca iyi de oldu oglum için öavisini alırım bende . Sende e bebekten mi aldın. Fotograftaki gibi mi geliyor kurulumu kolay mı.
Ruveyda_ minnakfasulyecim tek begenmediğim yönü yandan fermuar olmaması cocuk nasıl cıkıcak 3 yasında falan kendi çıkmak istediğinde hep birinin çıkarması lazım
mikican minnakfasulyecim canım sallanabiliyor mu? Özelliklerinde göremedim. Bi de büyüklüğü nasıl? Yatak odam küçük büyük bir şey alamam
minnakfasulyecim Ruveyda_ Canım var ki fermuarı altta kurulumu kolay aslında ama ilk yapışta biz zorlandık azcık bilmediğimizden oda 😬 kurulum resminw bakınca anlıyosun yine aldığında haberleşelim burdan söylerim bazı şeyleri yazmıyor
minnakfasulyecim mikican Canım biraz büyük fotoğrafta o kadar belli olmuyor ama geniş geldi bize. Ölçüleri var zaten yatak odanda koyacğaun yeri ölçersen sığar mı sığmaz mı anlarsın😘 sallanıyor kuzum ben çok beğendim uzun ömürlü gibi🤗
Ruveyda_ minnakfasulyecim bende araştırdım ama döndüm dolaştım bunu alcam sanki yine e bebegin kendi ürünü var oda kaliteli demişler ama ucuz baya o öle oluncada orta halli olsun kaliteli olur diyede buna karar verdim gıcırdamaz ınsallah bunlar