Asminnil mervealis63 kaç hafta geriden canım benimde 21 Ocak adet tarihim 1 hafta geriden geliyorsun dedi geç döllenmeden dolayı
Ayseegull32 Gizem12 evet canım şükür iyi gidiyor kontrollere gidiyorum bu Cumartesi kontrolüm var hatta senin nasıl gidiyor kontrole falan gidebiliyorsunuz dimi
Gizem12 Ayseegull32 evet canım bende gidiyorum doktor 1 hafta sonra ense kalınlığı ölçümü için çağırdı
Ayseegull32 Gizem12 bizim bu Cumartesi olacak o Rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin hepimize
Gizem12 Ayseegull32 evet canım ikinci hamilelegim bende çok merak ediyorum bakalım bu gidişimde tahmin etmesini istiycem doktorumun😍
Pembeayicik Ayseegull32 en son 8. Haftamda gittim canim,ikili test icin gidecektim fakat yasak gelince kaldi artik yasak bitince gidicem
Ayseegull32 Gizem12 aslında tutmak istiyorum canım ama tam gelişme ve beslenme zamanı 3. Aydan sonra diyorlar çok kararsızım sen ne düşünüyorsun
Ayseegull32 Gizem12 Pembeayicik kızlar kontrole gittim kan aldılar bir hafta sonra çıkar dediler. Ölçüm yaptı normal dedi . Ama hiç göstermedi kendini cinsiyet tahmin edemedi 🙈