Asilaymomm Kızlar şu güne kadar ağrı cekmedım bugun sabah bir uyandım sırtım kaburgalarm belım karın yanlarım bacak yanlarm her yerım agırıor cok kotuyum ayakta yururken dik yuruyemıorm her yerım sızlıor neden olablr 😪😪 18+5 haftalık hamıleym
Ruveyda_ Asilaymomm bende deo aylarda oldu iki kattım sonra düzeldi bebek büyüdükçe oluyor sanırım ama bi doktora gitsen iyi edersin belki magnezyum fln vıtamın bseyler verır
dilekgi123 Asilaymomm benimde 19 haftalarimda basladi 3-4 gunde bir ara ara bel ve sirt agrisi yasadim sonra farkettim ki agrimin ertesi gunu karnim biraz daha buyumus oluyo
[silindi] Asilaymomm canım çok normal artım organlarının yeri değişiyo bebek iyice yukarı çıkmaya başlıyo ve vücudun denge merkezi değişiyo bel sırt ağrısı o yüzden 25. Haftamdayım o haftalarda dayak yemiş gibiydim şu an o kadar ağrım kalmadı alıştım ama belim ve sırtım hala arada ağrıyo
Asilaymomm Ruveyda_ böle devam ederse eger gidecegim zaten bugun başladı canım ya. Insallah bebek buyudugu ıcın oluyordur 😔
Kiwi12 Asilaymomm inşallah virüsten korkup gitmiyorsun kendi doktoruma ama yarına randevu aldım gidicem bakalım soylucem ne diycek hem gitmiske.n orucu da tutmakta sakınca varmı onuda bı soruyum
Asilaymomm [silindi] ya içim rahatladı inşallah ondandr hep bu ağrılar cok sağ ol canım bugun bende tam olarak dayak yemiş gibiyim gercekten 🤦♀️