ilkbahar cnntylmz hemoglobinin gayet iyi şuanlık demir eksikliğin yok gibi… İdrar yolu enfeksiyonun mu var lökosit biraz yüksek çıkmış ya da grip falanmısın 🤔
Sezensu cnntylmz Gayet normal canım sadece Lökosit biraz yüksek o da normal aslında yakın zamanda grip falan geçirdiysen ondandır 🙏🏻
Emineakin cnntylmz Canim hemsireyim ben, geb3likte lokosit degeri kanda yuksek olur . 15.000 kadar normaldir. Idrarda yuksek olmasi sıkintidir
cnntylmz ilkbahar valla grip falanda degilim ama yüksek cikmis doktor ne diyecek bilmiyorum korkttumda
cnntylmz Emineakin oyle mii bunu duydugum icin cok sagolun . Idrar yaptirmadim onu hastanede yaptirayim dedim
sinemoguz Emineakin merhaba. Benim idrarda lökosit 11 çıkmış. Doktora gösterdim birsey yok demişti. İdrar yolu enfeksiyonu mu var şimdi bir bakar mısınız https://imgyukle.com/i/QUf0sb
Emineakin cnntylmz canim sekerin , demirin , b12 normal ama gebe için demir ve b12 yeterli mi takviye edilirmi o dokroruna kalmis.
Emineakin sinemoguz canim idrar yaparken yanma, sık idrara cikma kotu koku renk degisikligi gibi belirtiler var mi?
Mavi1453 Bugun bu kan pıhtılaşma sorunu bendede var diye dahiliyeye sevk etti doktorum cok korkuyorum umarım bir sorun cıkmaz
_2017 Mavi1453 size ne dedi doktor bende mthrf c677t homozigot mutasyonu var ve doğumdan sonra 6 hafta boyunca kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş bende çok endişe ediyorum
Emineakin sinemoguz yoksa baska sebepler olabilir . Saydigim belirtiler enfeksiyon belirtileridir. Ayrica gebelikte antibiyotik vermek çok dogru olmaz😊Diger sikayetler eslik ederse o zaman mutlaka doktora danis
_2017 Emineakin bende birşey danışabilirmiyim size doktor bana dogumdan sonra 6 hafta boyunca kan sulandırıcı kullanmamı önerdi sizce kullanmama rağmen pıhtı atma ihtimali varmı çok endişeliyim 😔