Uzundirekmerve Kizlar daha lohusa gecelik pijama takimi emzirme sutyeni korse falan almadim lohusam.com sitesinden baktim ama cok pahali. Sizin oneriniz varmi site olarak. Uzun gecelik yerine 2 adet dgmeli pijama takimi dusunuyorum daha iyi olur
zssupertramp Uzundirekmerve ayni durumdayım. Tesettürlü arkadaşlar da yardımcı olursa mutlu olurum :)
Mekamu Uzundirekmerve tabi zevk meselesi ama lohusa takımları bana çok çirkin geliyor. Ben daha normal şeyler aldım. Sadece bedenimi bir beden büyük olan normal bir gecelik aldım bir de birkaç düğmeli pijama takımı.
MineAzur Bende lohusa Uzundirekmerve Trendyoldan düğmeli pijama takımı aldım 2 tane. Biri 80 biri 60 lira gayette güzeller. O kadar pahalı takımlar almak bana gereksiz geliyor ama siz bilirsiniz.
Nevink Uzundirekmerve bende bi suredr arayip duruyordum bugun suwenden aldim indirim vardi pijama takimi ve sabahlik 229 liraya aldim
Betul55 zssupertramp canım glingerie sayfasında lohusa yerine bak indirimde bikaç pijama takımı var catherines markasının ben sabahlık önü düğmeli pijama takımı ve uzun gecelik aldım. Gecelik alışkanlığm yok ama kullanışlı geldi emzirme kısmı güzel. Malı da çok kaliteli
Nrglzrl Merhaba ben hastane için modonisadan mavi takımı sipariş ettim indirim koduyla kargo dahil 215 e geldi. Ekstra olarakta LCWaikiki den bu iki takımı alıcam stokların yenilenmesini bekliyorum🥰tesettürlüyüm üstlerine bir gri sabahlık alıcam yeterli olur diye düşünüyorum ☺️
Nevink Nrglzrl lcw o pembe pijama takimini bende bekliyorumda beden yok guncellenirmi ondanda umidim yok ama
Uzundirekmerve Mekamu aynen oyle canim bende senin kafadanim😀😀kendimizi guzel hissetmemiz icin daha seker minnos seyler almak lazim
Nevink MineAzur pijamalarda bedenden nasil emin oldunuz bana da lohusa takimlari hem cirkin geliyor hemde pahali ama normal pijama kaliplarinin olup olmayacagina karar veremedim
Hlyyldz MineAzur aynen bnde pamuklu saten ve pamuklu penye iki adet aldim ve 175 tl ye cokta guzeller sonrada giyerim diye lohusa takimlari sacma banada bi gun icin okdr parayada asla degmez bnce
Uzundirekmerve Nevink biraz pahali dgilmi tam set olaraksa eger guzel fiyat ama ben 50 60 liraya 2 3 tane pijama takimi alicam birde hastane icinde koyu renk pijama iyi olur kanama sonrasi sikinti cekmemek icin
Nrglzrl Nevink hergün yeni ürünler bedenler ekliyordu LCWaikiki ama virüsten dolayı hiiç bişey yok artık ordada🤦🏻♀️
MineAzur Nevink ben normalde m giyiyordum pijamaları da öyle aldım çünkü kiloyu sadece karından aldım.Ama çok tereddüt ediyorsanız bir beden büyük alırsanız rahat kullanırsınız.
Uzundirekmerve Nrglzrl malesef ya yok artk hicbisey bulamiyorim. Netten almakta istemiyorum gozle gormeden😏😏😏
Zeyhall Uzundirekmerve canım bende bir arayıştaydım 34. Haftamdayım pentiden gecelik ve sabahlık sipariş verdim her biri 59.99 du indirimli olarak hemde doğum sonrası için uygun göğüs bölümü açılıyor diz altında duruyor fotoğrafta ama herkes yorumlarda daha uzun olduğunu söylemiş
Nrglzrl zssupertramp gecelik almadım almayıda düşünmüyorum açıkcası çünkü sonradan evde uzun gecelik giymem biliyorum kendimii😄 ilk doğumumda anne eteği giymiştim en rahatı o😂buda normal olacak rabbim izin verirse🙏🏻Çantama etek koyucam zaten hastanede hasta önlüğü giydiriyorlarmış olmadı onu giyerim Doğum sırasında😂
zssupertramp Nrglzrl ilk doğumunuzu özelde mi devlette mi yaptınız ? rabbim yar ve yardımcımız olsun 😊
Merve_kucuk Uzundirekmerve Önü düğmeli düşünüyorsanız eğer lc’ye bakabilirsiniz. Bide instagramda en ucuz bebek market var oraya bakın🙂
Nevink Uzundirekmerve bende oyle almayi dusunerek yola cikmistim ama bir haftadan fazladir nette bakamdgm yer kalmadi lohusa takimlari hem bol dantelli hemde asiri pahali en sade ve en uygun sabahlik ve pijama takimi bufiyyata bulabildim cunku normal olan cogu pijamalarn kaliplari lohusa pijama kalibinda olmuyor ve hamilelkte kilo alan insna icn olmasi biraz sknti oluyor ha zayif bir hamileyseniz sknti olmalayabilir tabiki
Mekamu Uzundirekmerve aynen öyle en güzeli kendinize, tarzınıza en uygun şeyi alıp giymek 😀 sadece yorumlara bakın alırken, kalıbını anlama açısından 😀
Deebg Uzundirekmerve canım bende az önce lohusa sepetinden sipariş verdim burda alışveriş yapıp memnun kaldığını söyleyen arkadaşlar olmuştu sepette ekstra %20 indirim oluyor 100 TL’ye gelmiş oldu lohusa pijama takımı bi bak istersen
zssupertramp Nrglzrl geceliği sancı çekerken belden aşağısına sıcak su tutabilmek için öneriyorlar. Bende üni. hastanesinde yapıcam inşallah :)
Mhkose_35 Uzundirekmerve Instagram’da papillonhomewear diye bir sayfa var orada da lohusa takımları var fyati 110 TL uygun piyasaya göre ve malı da kaliteli inceleyebilirsiniz sayfayı
Edanurdg Mhkose_35 kaaaç aydır bakıyorum o sayfaya diğer sayfalardan oldukça uygun ama burada hiç oradan alışveriş yaptım güvenilir diyen de olmadı siz oradan mı aldınız ?