Minnosminnakkk Kızlar geceleri veya sabah olsun yataktan kalkamıyorum kasiklar vajina çok acıyor ağrıyo kalkana kadar canım cikiyoe gece wc kalkamiuorum oldugum yerden çok canım yanıyor 33 haftaliqim
Cigdemanne_01 Minnosminnakkk benimde öyle canım bebek ağırlaştığı için ve vücut kendini doğuma hazırladığı için oluyormuş
Sedanidadefne Minnosminnakkk bende 34 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim çok önceki haftalar aynı şikayet bende de vardı yürüyende kalkıp oturanda çok zorlanıyordum. Doktorum bir gün magnezyum bir gün kalsiyum kullan dedi çok şükür beni rahatlattı. İkiz olduğu için şimdi eskisi gibi fatda etmiyor ama biliyorumki onları bıraksam daha kötü olurum
Eeddaaa Minnosminnakkk vajina ağrısı yazılı başlığı gördüm ve direk kesin aynı haftadayız dedim öylede çıktı :) 33+2 oldum tam bir haftadır vajina bel ve kasık ağrısı canımı alıyor uyuyabiliyor musun
Hilalse Minnosminnakkk Doktorunuzamı danışsanız acaba bunu yaşayan bile olsa bir çok farklı nedeni olabilir enfeksiyon olsa bile tedavi gerekebilir erken doğuma sebep olabilceğinden yani ne kadar faydamız dokunabilirki? 🤷🏻♀️
Hilalse Minnosminnakkk Allah bağışlasın bilmiyordum bilmeden düşüncemi beyan etmiş bulundum umarım en kısa zamanda bi çözüm bulur iyi olursun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Eeddaaa Magnezyum verdi ama ben 8 aydır ne lan ilacı nede vitamin içemedim miğdem hep rahatsız oldu o yüzden çekiyorum eğer miğden her ilacı kaldırıyor sa doktora gidip tedavi ol bence