4 nisanda doktor kontrolüm vardı evden çıktım tam hastaneye girince iç çamaşırımda bi ıslaklık hissettim bide baktım ki baya bi ıslak acaba suyum mu geldi derken sıra bana geldi doktorun yanına girdim ve söyledim normalde doğum tarihi olarak bana 15 nisan demişti doktorum aslına oda böyle bi durumla karşılaşınca bi çatı muayenesi yapalım bakalım suyun mu dedi baktıktan sonra yok bu su değil merak etme haftaya bi daha görüşelim dedi tamam dedim ve hastaneden çıktım. Görümcem hastaneye çok yakında oturduğu için ona gittim hastane çıkışı. Abdest aldım namazı kıldım oturdum daha sonra bitmek bilmeyen adet sancısı gibi sancılarım başladı çatı muayenesi yaptığı için olabilir mi acaba diye düşündüm pek umursamadım geçer diye ama malesef geçmek bilmedi artarak devam etmeye başladı sonra doktoruma msj attm böyle böyle diye hastaneye gel bi nstye gir bakalım dedi gittim doğumhane kısmındaki nstye bağlandım ordaki ebe karnımı eller ellemez bebek kendini çok kasmış sancın var senin dedi nstye bi bağlandım ki sancı tavan 😭 ebe gel bakalım çatala dedi bi baktı ki 3cm açıklık var ben şokkk 🤦♀️ hemen beni sancı odasına aldılar bu arada eşim ve ailem hepsi geldi. Benim düşüncem başından beri normal doğumdu o yüzden epiduralli istiyorum dedim 4cm olunca anesteziyi uygularız dediler ama o 4 cm açıklığa ulaşana kadar belim ikiye ayrılıyo zannettim tabi epidurali olunca kuş gibi oldum 🤣 daha sonra ebe bebek çok yukarda sanmıyrö inebileceğini ama sonuna kadar uğraşıcaz dedi ve açıklık 10 cm oldu doktorum geldi muayene etti yok bebek yerleşmemiş çatala mümkün değil gelmez bi rske atamam bebeği daha fazla dedi ailemede haber vererek beni sezeryana aldılar malesef 😬 bebeğimin doğduğunu o an gördüm bide baktım ki kordonu düğümlenmiş yavrumun 😔 neyse ki ikimizde iyiyiz ama benim ağrılarım çok fazla oturup kalkarken çok zorlanıyorum hele ki göğüs uçlarımı söylemiyorum bile 🤦♀️ Size tavsiyem normal doğum yaparsanız mutlaka epiduralli deneyin hiç bişey hissettmiyosunuz kuş gibisiniz ❤ Bizimde hikayemiz böyleydi biraz uzun oldu kusura bakmayın ☺☺