iremmm00 Vrlebe bizde bugün 34 olduk tam geçen pazartesi 2670 gr Dı kilosu benimde sancılarım çıkıyo nst de 🤷♀️ biraz aceleci bir kızım var sanırım ☺️
masalsii Vrlebe perşembe günü randevum var bakalım kaç kilo olmuş oğluşum 🥰 biraz ağırlaştım artık uzandıgım yerden kalkmak biraz ölüm gibi 😂 bide geceleri yatarken sağdan sola dönerken ani kramplar arada bi yalancı sancılar dışında sorunumuz yok
Vrlebe iremmm00 ben cuma gittiğimde 2050 gram geldi 😅acaba benim mi az sizinkimi önde aslımda doktorum güzel demiştti😅
Betull41 Vrlebe son gün 1 haziran ama ultrason da 22 mayis diye gözüktü çarşamba kontrolüm var bakalım ne alemdeyiz senin son gün ne zaman
Betull41 masalsii ay herkes aynı durumda sanırım kasılmaların çok anı geliyor oturup kalkmak ölüm gibi birşey rabbim kolaylaştırsın hepimize bu günleri
Vrlebe masalsii benimde sol bacagıma gece arada kramp giriyoo 🥺🥺 bende hic olmuyo sancı ya ama biran önce gelsin istiyorım miniğim😍
Vrlebe Betull41 Betull41 bnimde son gün 1 haziran demişti doktor ama üçgün geride cıkıyo ultrasonda 😅
iremmm00 Vrlebe banada iyi dedi bende biraz kilolu yum kilolu da hamile kaldım bilmiyorum biraz aceleci Bi kız hızlı büyüyo sanırım erken gelmek için 😂
Vrlebe iremmm00 saglıkla gelsinlerde bi 🥰ahh ben 45 kilo ile hamile kaldım 60 oldum gören inanmiyo ama 😂
masalsii Vrlebe yalancı sancı böyle adet ağrısı gibi bişey ☺️ Bende gelsin istiyorum tabi ama şu dönemde erken doğmasın inşallah vaktinde gelirler