bufemu Beta hcg değerim 150 çıktı günüme göre 5 haftalık gözüküyor çokmu az değerim ben gibi olanlar yardımcı olabilir mi
zeyzey95 bufemu geç döllenme olmuş olabilir canım. Önemli olan iki gün sonra iki katına çıkmış olması. Çarşamba mutlaka tekrar kan vermelisin
alcang bufemu 19 la öğrenen arkadaşım bile var☺️ Önemli olan düzenli bi şekilde 48 saatte ikiye katlanması
Cnsuercnnn bufemu yok önemli olan ilk değer değil 2 günler bir 2 ye katlanması önemli :)) şuan 30 haftalığız kızımla😊
bufemu Çok sağolun ya doktorum ta haftaya verdi merakımdan başka Dr almıştım iptal mi etsem sağlık ocağından kan veririm artıyor mu bakarım
Imfromlastnight Bende 4 haftalıkken 25 le öğrendim şimdi 16 olduk:) düşük diye sevinsek mi üzülsek mi arada kalmıştık eşimle. Boşuna heycanımızı bastırmıştık:) doktorum kan testi bile yapmadı ikinciye. 10 gün sonra gel keseye bakalım demişti , öyle gördük:)
bburcu bufemu 4 haftalıktı. Ama üstüne bir de geç döllenme yaşadım ben geriden geliyor o yüzden. Muhtemelen sizin de öyle olmuş ☺️ Kan değerlerinizi takip edin mutlaka en net sonucu ultrason verecektir ne kadarlık olduğuyla ilgili 🥰
bburcu bufemu evet 1 haftaya yakın geriden geliyor. Ama geriden gelmesinde bir sıkıntı yok geç döllenme olduğu için. Doktor ona göre hamile kaldığın tarihi düzenliyor
bufemu Cnsuercnnn neye göre oluyor bu değerler arkadaşımla aynı günümüz onun 5000 benim 150 aklıma takıldı
Cnsuercnnn bufemu bünye ile alakalı ben de korkmuştum arkadaşlarımın benimle olan haftsında 800 900 dü senin kan değerinle alakalı
Zuhal1 bufemu benimde düşük cıktı ağla ağla o 6 hafta bana zehir zemberek oldu.Eşim bile sen delirdin artık diyordu. Araştırmış herkesde değişiklik gösterebilir yazıyormuş. Ama ben pimpirikli sürekli kafamda kurdum. Yok dış gebelik mi yok boş gebelik mi birde böyle saçma sapan hemen ümitlenme kalbi attığını duymadan diyen tiplere fazla aldırış etme benim sonradan o yaptığım stresler yüzümü maf etti.
bufemu Zuhal1 aynen bende öyleyim eşimde dedi bugün delirdin mi diyo ilk çocuğuma değil ama ilkinde yaşamamıştım bunda korkuyorum neden bilmiyorum 1 hafta nasıl geçicek bakalım