denizzzakdeniz kasim 11de dogum yapicakmisim doktorun öyle dedi bugun 9 haftaligiz masallah hic hamile degil gbiyim sizler kac hftalik ve nasil durumlariniz? cinsiyetimizide cok merak ediyoruz🙂
Cansu_Mucizem denizzzakdeniz bende 8+5'im benimde hamileligim cok rahat pek bisey hissetmiyorumm. Arada yemeklerden sonra mide bulantisi yasiyorum ve arada kasık agrisi 12 Kasim dogumum Allahin izniyle💗😍
Yarenserkan 11+2 günlüğüz bizde çok fazla ligde bulantisi, kas ağrısı yaşıyorum. Ben gibi olan var mı ya ne yerden 2 dakika sonra kusuyorum artik kafayı yicem 😢
Unzile35 Yarenserkan bende aşırı kusanlardanım doktorum Zofran verdi günde 1 tane ondan alıyorum çok zorda kalırsam
Yarenserkan SedanurAydnAta O bende de var canım ya aşırı derece kusma her yedigimin ardından kusuyor yesem olmuyor yesem olmuyor napicam bilmiyorum
Nesoo Kızlar bizde 7+1 iz. Bugün kahverengi akıntım oldu. İki gündür kaşığımda çok batmalar var. Aşırı korkmaya başladım sanki işlet yolunda gitmiyor gibi. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı. Doktor randevum salı günü
Unzile35 Nesoo kahverengi akıntı düşük habercisi olabiliyor kasık ağrın varsa dinlen uzan ayakta fazla kalma akıntın artarsa ihmal etmeden acile git
DenizYagmur Ben 7 haftalığım doğum 18 kasım Çok iştahsızım 1kg vermişim bulantı ara ara oluyor ama henüz kusma olmadı bas donmesi yaşıyorum 😏
Sevda34 Bende 9 haftalığım kızlar 6 haftada mide bulantılarım tiksinmelerim başladı midem aralıksız bulanıyor ama kusma yok geçse artık çok uzun sürdü 😓 bende kasım 12 de Allah nasıp ederse inş 🙏