Eşimle ilk çocuğumuz. 4 sene üzerine gelen bir bebek. Kız olacak inşallah. Adını ben Dila olarak düşünmüştüm. Ama gelin görün ki kayınvalidem birgün size öneride bulunayım diyene kadar eşimde sıcaktı. Hilal ismini önerdi. Ogünden sonra eşimde değişiklik olmaya başladı. Bana söylemeye de çekiniyor. Durumu anladım sonunda. Üzüldüm. En başından beri anneme benzeyecek sanki diyip duruyordu. Yada kendine benzemesini istiyordu. Sanki hayalinde ben yoktum. Aldırış etmemeye çalıştım. Şimdi isim konusunda da annesinin dediğini koymak istediğini söyleyince emin oldum. Hayalinde ben yoktum. Ağlayasım geldi ama tuttum kendimi onu söylediğinde. Patladım sonunda. Doğurup size vereyim hak iddia etmim dedim sen annenle büyüt kızı diye. Benden başka kimse bu çocuğu istemedi. Ben ağladım ben yalvardım Allah a. Tutunacak dal ver bana diye. Uyuyamadım gece. Eşim hamileliğim boyunca çok iyi davrandı. Hakkını yiyemem. Ama annemin istediği isimi koyarsan dile benden ne dilersen diyor. Ne yapıcam ? Akıl lütfen