Bgmkyz Kızlar iyi düşünün taşının acil bi durumda bakamıyorlar 9 haftalığım kanamam başladı aradım doktorumuzun uygun randevu saati yok dediler direk kapattım telefonu
Denzd trknHozmn aklın varsa sakın orada doğum yapma giden tanıdıklarımın hepsi oladar pişman ki birisi normal doğumu doktor uğraşmamak için sezeryana almış sormadan bi gün önceden kanamasını başlatmış kızım bu ay doğum yapam annemm kuzenini normal doğumda kesi atmıyoruz biz diyip çocuğu kafası gelmiş ve öyle beklediği için kakasını yapıp yiyo hemen sezeryana alıyorlar yoğun bakımdaydı ve birisi daha oraya gidip bu çocuğun kalp atışı yok diyip kürtaj yapılacak diyor ve kız yaptırmyo iyikide yaptırmamış şuan bebeği 4 yaşında sakın
Sblatc Denzd hangi doktorlar yapmış dediklerinizi ve ne zaman acaba. Geçen hafta yeni bi doktor geldi o değildir heralde
Birgul A_S_K Denzd Saygı çerçevesini aşan yorumlarınız karşıklı olarak silinmiştir. Lütfen biraz daha saygılı olalım🙏🏻 Devam ettiğinz takdirde forum kullanımınız engellenecektir. Devamı olmayacağını umuyorum 💜
Sblatc Kızlar Hospital parkta nst ücreti ne kadar biliyo musunuz? Bir de doğumdan sonra kontrole kaç gün sonra gidiliyo? 10 gün içinde gidilince ücret alınıyo mu nasıl oluyo
Bebekbebek1 Uygulama son 7 gün gösteriyor ama bizde tık yok 😄 pazartesi veya salı günü kontrole ve çatı muayenesine gideceğim ( biraz korkuyorum çatı muayenesinden😓)
Sblatc Bebekbebek1 ben gittiğimde ilk defa çatala çıktım bi şey için. Doktor çıkmadan rahatlatmaya çalışıyo. İnşallah kolay geçer
Elif_1 Bebekbebek1 bende onu sorucaktım salı gidiyorum kontrole 38+4 oluyorum çatıma bakmasını isteyeceğim eger bakmazsa, normal İstiyorum ama uygun degilse beklemenin anlamı yok çekiniyorum da cok
Bebekbebek1 Elif_1 çatı muayenesini melis hanım demişti 39,haftada bakarız diye, aha da 39 olduk 🤭😄 evet ya içeride kipırtılar devam ediyor, yerini sevdi 😄😄
Elif_1 Bebekbebek1 bu hafta nst girdikten sonra 1 üst kata cıkıp odalara bakayım diyorum tuvalet faln var mı tekli odalarda süslemeye izin veriyorlar mı diye siz cıktınız mı baktınız mı