Betim Hafta içindeyim .. 20. Haftadan beri ellerimde karıncalanma ve uyuşma var hissetmiyorum özellikle sabah uyandığımda .. doktora söyledim magnezyum verdi kullanmayalı başlayalı 1 hafta oluyor ve fakat azalmakla beraber geçmedi henüz .. sodanın iyi geldiği söylendi doktoruma danışarak içmeye başladım bi değişiklik yok.. ne zaman geçer bu 🤨ya da önerebileceğiniz bir yöntem,bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı 😑
Zeyneptoprak Betim tansiyonunu kontrol et canım şeker tahlillerini şeker yüklemesini ihmal etme bide karpal tünel sendromu olabilir normal bu durum
Psikologanne12 Betim benimde 35ten sonra başladı benim de sabahları daha da kötü oluyor hiçbir şey tutamıyorum doktor geçmeyeceğini söyledi bilekteki damarlara baskı yapıyormuş ödem bileklik takarsam rahatlıyorum biraz
Betim Psikologanne12 geçen tüzüğünü takayım dedim zor çıkardım şişmiş parmaklarım.. kötü bi durummuş hissizlik
Betim Zeyneptoprak evet şeker testi için 27. Haftada çağırdı doktor tansiyonumu her gittiğimde kontrol ediyor ..
Svdsr Karpal Tunel olabilir. Bendede vardi, tuz ve sekeri kesin. 3 lt su icin. Elinizi sabah aksam sicak soguk ayri kap yapip 5 dk sicak 1 dk soguk 3 dk sicak 1 dk soguk 2 dk sicak yapip Cikarin. Gececektir ama mutlaka tuz ve sekeri kesin
Betim Svdsr hımm anladım şok etkisi olucak yani .. tamam denicem.. tuz ve şekeri ah kesebilsem . Mecburum çok kötü bir şey bu uyuşma 😑
Zeyneptoprak Betim hadi ya yakınında eczane sağlıkocağı varsa günlük git maskeni fakan takıp canım tansiyon önemli