Jjjjjjj 35+5 doktor bana 15 gün sonra gel dedı ama randevu alamıyorum ne yapmam lazım Kocaeli De Olan varmı?🤨😟
Betull41 Jjjjjjj hangi hastahaneye gidiyorsun ki her hastahane veriyor randevu sadece alikahya vermiyor ondada acilden giriş yapabiliyormuşsun diye duydum ben kocaeli hastahanesine gidiyorum yeniköyde
Jjjjjjj Betull41 ben Gölcük’te oturuyrum malum burda çok korana olduğundan hastane kapandı geçen Derince araştırma hastanesi alıkshya gttım ve bana 15 gün sonra gel dedı ama ben simdi arıyorum sıstem açık defol dedıler ne yapcamı bilmiyorum
Betull41 Jjjjjjj deyinceye gitme pandemi hastahanesi oldu orası gideceksen alikahyaya git acilden giriş yap
Yazici Jjjjjjj bende gölcükte oturuyorum medar hastanesine gidiyorum kendi doktorum şuan izinde olduğu için başka doktor ilgileniyo hiç sıkıntı yaşamadım
Jjjjjjj Deletedmom137 ben orda Erkan bey gidiyordum ilk zaman iste çok ücret olunca maddı durumdan vazgectık ya ne kadar acaba orda doğum ucretı
Deletedmom137 Jjjjjjj şuan bende erkan beye gıdıyorum canım 3500 sezeryan olacağım ben normali bilmıyorum
brcaky Kubra_salar sgk için fiyatlar; kontrol:240 tl normal doğum: 4000 tl sezeryan: 4500 tl epidural istersenizre her iki doğum şeklindede +600 tl detaylı ultrason: 450 tl