1kiz1erkekannesi 17 hafta 3 gunluk olduk ama ben daha hissetmiyorim hic vede 3 hamileligim benim gibi hissetmeyen varmi canim sikiliyor panik oluyorum oyle olunca 😕😔
Anneyim 1kiz1erkekannesi benimde 3 üçüncü gebeligimi 15 inci haftadan beri hissediyorum ara ara çünkü sürekli kıpırdamazlar uyuyorlar sonuçta arada bir olmak sartıyla ben oglen ve aksam hissediyorum
pelines26 1kiz1erkekannesi her hamilelik bi digerinden farkli olurmus ayni kiside bile.hic panik olmayin.daha 20.haftaya kadar hissetmeyebilirsiniz.aslinda hareket ediyor ama siz hissetmiyorsunuz.
Cesurizmir 1kiz1erkekannesi geçen bende bu konuyla ilgili bi post açmıştım. Benimde 2.hamileliğim 16.haftam hissetmiyorum. Sanırım herkeste farklı seğrediyor süreç
Lolipop Ben 15 .haftamdayım 2. gebeliğim bazen hissediyorum.Bilmiyorum belki psikolojik ama böyle pit pit diye biseyler oluyor.Ama endişe etmeyin zaten 18 .Hafta da hissetmeye başlıyor ilk gebeliği olmayanlar.Normal yani 🙂
1kiz1erkekannesi Aslında fazla kilomda yok oglumda erkenden hissetmistim gece sessizde de hossedeemiyim diyorum. Yok valla belirti kelebek gibi ucusma felan
Denizsevim 1kiz1erkekannesi bazı bebekler daha hareketli bazıları daha sakin olabiliyor. Endişelenmeyin bence daha erken..
1kiz1erkekannesi pelines26 insallah canim sikiliyor dovru düzgün de besleyemiyorum bebegimi yarın rabdevu aldim guzel haberler alirim insallah kizimda kilolu kalmistim hamile ilk gebeligimdi 24 hissetim oglumi 13 bunda kelebek gibi ucusma olsa o bile yok
Mermut13 1kiz1erkekannesi bende hep.endiselniyorum.herkes soruyor nasıl hissetmiyosun diye açıkça bende korkuyodum ama sen beni rahatlattin canim.cok sagol😍🤗