Elvanozerr Kızlar kafam çok karışık bir hafta önce dr 6 haftaya yaklaşıyorsun dedi. sat 27 eylül kaç haftalık hamileyim acaba? Nasıl hesaplaniyor
FuatTataroglu Elvanozerr dollenme zamaniylada ilgili olabiliyo gec dollenme olunca sat tarihiyle fark olabiliyo buda cok normal sata gore 8 haftasiniz 🤗
FuatTataroglu Elvanozerr zaman ilerleynce doktor ultrasyon olculerine gore soyluyo onal bakma lazm sanirim bende ayni karmasayi yasiyorum dollenmeye gore7 sata gore 9 haftaligim bende doktoruma danisicam bu hafta snu insallah🤗
pamuksekerinannesi Elvanozerr İlk haftalar farklı çıkabiliyor.. Benim de 1 hafta geri söylemişti.. Sonradan hep 2 gün önde gitti sat a göre..
Elvanozerr Yasemincangokduman Aynen ultrasyonla bir olmuyor sanırsam. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏❤
Ozlemkurttt İyi akşamlar yeni katıldım bu serüvene benimde çok karışıyor kafam 6 eylül son adet tarihim telefon uygulamasın da 11 çıkıyor doktor da 10 haftalık çıkıyor hangisine inanmam gerekiyor 🙈😍
FuatTataroglu Ozlemkurttt doktora gore bakmak gerekiyo sanirim gerci butun dunyada bu adet zamanina gore bakiliyo o yuzdende dogumu 9 ay 10 gun sayiyolar o 10 gunde bu arada fark oluyo sanirim🤗
FuatTataroglu Ozlemkurttt bende bu konuda cok karman cormanim cumartesidoktora gtmeyi bekliyorum en iyisi ona danismak sanirim 🤗