Deletedmom360 __birafitap__ ne biliyim ya çok tuhaf işler hemen doktora gitmelisin falan diyimce korktum 😔
ysm- Deletedmom360 benimde 5. Haftada olmuştu 10 gün devam etti progestan kullandım kesildi şu an 8. Haftadayım bebekte bir sıkıntı yok çok şükür
ysm- Deletedmom360 inşallah canım insan ister istemez stres oluyor Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah çok hareket etmemeye çalış ayaklarını yüksekte tutup yat ben ne zaman çok hareket etsem leke arttı dinlenince geçiyor
__birafitap__ Deletedmom360 ama git tedbirini almazsan sonuçları kötü olabilir hemen git igneni ilacini al atlatirsin allahın izniyle
Adaaaa Mervegcl bende 7 de oldum biraz leke geldi sonra hemen acils gittik düşük riski deyip progestan verdiler ikş hafta yattım
Deletedmom360 __birafitap__ Saat 1 buçuğu bekliyorum doktorla görüşecem. Bide kan verdim kan sonucunu bekliyorum inşallah bi sorun cıkmaz 😔
Krbltesma Deletedmom360 bende bundan once kımyasal yasadım cok ıyı anlıyorum sızı ama korkmayın derım tabı tedbırıde bırakmayın