Clementine Ya ben normalde de pek korse kullanamıyorum, nefes alamıyorum sanki içinde, hemen çıkarıp atıyorum. Acaba vücudu iyice saran bir tayt kullansak da az çok aynı etkiyi görür mü? Var mı sadece tayt deneyen?
DenizOkyanus Ben duydum çarşaf tayt kullanan faydalı dediğini ama korse Daha iyiymiş dediler daha kısa sürede etki ediyormuş dediler
prettywoman Fenomenlerin kullandığı korseler bana sanki çok sıkı gibi geliyor.Mesela sezeryan sonrası toparlanmaya faydası olsa bile zararlı olacağını düşünüyorum.Trendyoldan Penti de acayip indirim vardı bir tane korse aldım daha elime ulaşmadı.
Zynq DenizOkyanus Aynı dertten muzdaribim 🙈 Yamuna korse kullanan arkadaşlarım çok memnun ama doğum sonrası bedenimi tam bilemiyorum, uygun fiyatlı da değil, zayıflarsam bi küçüğünü alırım diyemiyorum. İlk 3 ay uygun fiyatlı bir korse kullanıp şişlik ödem gidince sonra yamuna korseye geçerim diye düşünüyorum ama korse bulamıyorum 🤷♀️ E bebekte owli markasının yorumları da çok olumsuz 😔 Ben bu konuyu takipte kalayım en iyisi 😂
DenizOkyanus Zynq aynen bende böyle düşündüğümden sordum korse_sayfası mı neydi ilk yorumda arkadaş paylaşmış o güzel geldi bana ilk aylarda kullanım içim
vrndozlem trendyolda satılan korse tayt var berfu yenenler onu kullanmış faydasını görmüş fiyatıda uygundu 80 tl civarı