12454 Kızlar bugün adet olmam gereken birgün gebelik testim yoktu ovulasyon yaptım bu ayda gebelik şüphem var sonuç bu şekilde
Tugce1803 12454 Lh vücuttaki günlük miktarı ölçer. Bu nedenle bir gün az koyu diğer gün daha çok koyu görünebilir. Gebelik var diyebilmek için T çizgisinin C çizgisinden çok daha koyu olması gerekiyor.
sweethome1000 12454 CANIM İNŞALLAH VARDIR AMA BENM BİRAZ DAHA KOYU ÇIKMIŞTI GEBELİK TESTNDE POZİTFİ GÖRNCE BİDE OVULASYON YAPİM DEMİŞTM MERAKTAN… AMA NORMLDE OLMAYINCA DA ÇOK ÇOK SİLİK OLUYOR SENİN YİNE KOYULUĞU İYİ ÇIKMIŞ İNŞALLAH VARDIRRRR
12454 ayseeemiray Şubat ayında düşük yaptım doktor hemen tekrar düşünebilirsin dedi bizde istiyorduk inşallah vardır
12454 Wonderanne sizinle aynı mantıkta düşünüyorum aslında çok silik olmalı ama okuduğum yorumlarda çok kırmızı çıkmalı gibi yorumlar var
Wonderanne 12454 internette de iki farklı şey yazıyor ya aynı renk ya da ilk çizgi çok net diyor bilemedim
12454 Tugce1803 bugün adet olmam gerekiyor çizginin daha silik olması gerekmez mi normal mi bu şekilde çok anlamadığım için :)
12454 sweethome1000 bende geç döllenme oluyor bugün adet olmam gerekiyor yarın falan daha da koyulaşanilir gibi