Alcanip Balıkesir de merkezde nerde doğum yaptınız doktor ve hastane tavsiye lütfen ilk doğumum 🙏🙏🙏🙏🙏
Suveydaa Alcanip iki sene önce sezeryanı Balıkesir devlet hastanesinde olmuştum, Özcan beydi doktorum çok da memnun.
Alcanip Oyku10- özel muayene gittiniz demi ücretli olarak çıkıyor çünkü , doğuma ne kadar ücret verdiniz acaba öğrenebilir miyim sizin için sakıncası yoksa 🙏🙏🙏🌺🌺
Fulyag Oyku10- Ben de şehir hastanesine bir de Alaattin Kaçara gidiyordum ama şehir hastanesinde doktor bulmak artık pek mümkün değil koronadan dolayı benim de aklıma üniversite geldi şu an oranın durumunu da bilmiyorum sıkıntı yoksa ben de gideyim o zaman 😌
Breezy Oyku10- merhaba rutin kontrolleriniz ne şekilde oluyordu? Randevu almak saatinde muayene olabilmek mümkün müydü? Ben bir iki kez gitmiştim ama çok yoğun ve karmaşık gelmişti bana. Hocanın çağırdığı güne randevu alabiliyor muydunuz?
drn5410 Sunay10_ Yaa maşallah bende burhaniyedeyim ama körfeze geliyorum merkez çok uzak geliyor gözümüze iyi cesaret etmişsiniz
Alcanip Bnde üniversite düşünüyorum sevgi ve Atatürk Şehir Hastanesi de Vaka varmış diye duydum hatta Atatürk Şehir Hastanesi pandemi olmuş diye biliyorum ama hakkımız da hayırlısı bakalım 🙏🙏
Oyku10- Alcanip evet canım ücretli muayene artık ücretsiz bakmıyorlar. Doğum parası ödemedik devlet karşılıyormuş
Sunay10_ drn5410 bende Doğum için gidcem muayene için hep onura gittim iki defa nst Alttan muayene için Körfez’e gittim yarında Balıkesir’e gidicem Doğumdan önce bi gidelim dedim en son 18 haftalıkken gittim oraya
Oyku10- Breezy evet alabiliyordum canım. 5 10 dakika maksimum bekleme sürem vardı o da içerde hasta işi uzun sürdüğü oluyordu