Atlasnanesi Arklar merhaba 18+2 günlüğüm arada bir seyirmeler ve dalgalanmalar hissetmeye başladım ama 2 gün üst üste hissettiysem 3. Gün mesela hissedemeyebiliyorum acaba bu zamanlarda normal mi yaşayan annelerimizden yorum bekliyorum
AtaMommy Atlasnanesi normal cnm ben 25 haftadayım benim bile oluyor bazen hissetmediğim 27 28 de düzene girer
Zelislida Atlasnanesi evet canım normal bebek daha küçük arada hissedeceksin bazen de 2-3 gün hissetmeyeceksin. 25.haftadan sonra düzenli oluyor artık
Yesmckmk Atlasnanesi ben 17+5 teyken minik minik hissediyordum tabi emin olamıyor insan yinede şimdi 19+4 olduk su iki gündür daha da netleşti eskiye göre 🥰 bende acaba ne zaman hissedicem niye hissetmiyorum bende bi sorun mu var diyenlerdendim ilk olunca tecrübesiz oluyor insan. 2 gün sonra 20 olucaz git gide netleşiyor
Gzmsydr Atlasnanesi 18+3 olduk bizde bende bi haftadır falan hissediyorum sadece uzandığımda bol su yada çikolata yediğimde hissediyorum bi iki kere vuruyor ama otururken falan hissetmiyorum
Atlasnanesi Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattiniz rabbim hepimizin yavrularını sağ salim kucağına almayı nasip etsin olmayanlarinda kucağını boş koymasin🙏🙏👼
RuzgarsMommy Normal canım o seyirmeler bazen belirgin bazen hafif oluyor ama başladı artik devami gelir 💙